Η Κλάκσβικ επέστρεψε στα Νησιά Φερόε μετά το «θαύμα» και γνώρισε την αποθέωση (vid)
i

©PrtScr

Η Κλάκσβικ επέστρεψε στα Νησιά Φερόε μετά το «θαύμα» και γνώρισε την αποθέωση (vid)

Κώστας Τσιακλής 17:40 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 21.07.2023

Η Κλάκσβικ έκανε το θαύμα και άφησε εκτός Champions League τη Φερεντσβάρος. Όπως ήταν λογικό οι οπαδοί της ομάδας ετοίμασαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στην επιστροφή των ποδοσφαιριστών στα Νησιά Φερόε.

Η Κλάκσβικ πραγματοποίησε τη μοναδική έκπληξη στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League και οι οπαδοί της επιφύλαξαν τρομερή υποδοχή στους «ήρωες» της ομάδας. Μετά τη νίκη επί της Φερεντσβάρος οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στα Νησιά Φερόε και εκεί γνώρισαν την αποθέωση.

Η Φερεντσβάρος κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Κλάκσβικ στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League και όλα έδειχναν πως η ουγγρική ομάδα θα έπαιρνε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Οι πιθανότητες της αυξήθηκαν ακόμα παραπάνω μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στα Νησιά Φερόε.

Όμως τελικά λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο αφού η Κλάκσβικ ήταν εντυπωσιακή στη ρεβάνς και θριάμβευσε με το εκκωφαντικό 0-3, κάνοντας έτσι την πρώτη έκπληξη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Για να καταλάβει κάνεις το μέγεθος της επιτυχίας της θα πρέπει να αναλογιστεί ότι η Φερεντσβάρος τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στους ομίλους και στα νοκ-άουτ του Europa League αλλά και στους ομίλους του Champions League.

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Champions League μετά το... φιάσκο της Φερεντσβάρος
CHAMPIONS LEAGUE

21:41 - 19.07.2023

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Champions League μετά το... φιάσκο της Φερεντσβάρος

Ο αποκλεισμός-σοκ της Φερεντσβάρος από την Κλάκσβικ από τα νησιά Φερόε επηρεάζει την ΑΕΚ. Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της Ένωσης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Όπως ήταν λογικό οι οπαδοί τους τρελάθηκαν με αυτό το σπουδαίο επίτευγμα και επιφύλαξαν μια έκπληξη στους «ήρωες» τους. Η αποστολή της Κλάκσβικ επέστρεψε πίσω στη βάση της και εκεί γνώρισε την αποθέωση, με τους φίλους της να την υποδέχονται με φωτοβολίδες και καπνογόνα. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Το όνειρο δεν σταματάει εκεί για την Κλάκσβικ αφού στον επόμενο γύρο του Champions League θα αντιμετωπίσει τη σουηδική, Χάκεν, που σε καμία περίπτωση δεν την τρομάζει. Η πρώτη αναμέτρηση θα είναι εντός έδρας την Τετάρτη, 26 Ιουλίου ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 02 Αυγούστου. Υπενθυμίζουμε ότι αν η Κλάκσβικ προκριθεί τότε θα έχει σίγουρα εξασφαλισμένη την παρουσία της στους ομίλους του Conference League.