Ο Κλοπ βρέθηκε στο γήπεδο της Μάιντς και αποθεώθηκε (vid)

Ο Κλοπ βρέθηκε στο γήπεδο της Μάιντς και αποθεώθηκε (vid)

Δημήτρης Χούπης 19:02 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 01:27 - 10.09.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε στο γήπεδο της Μάιντς για να παρακολουθήσει το φιλικό της ομάδας απέναντι στην Ντούισμπουργκ, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να τον αποθεώνουν.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει προπονήσει μόλις τρεις ομάδες στην καριέρα του, ωστόσο έχει γίνει αγαπητός σε όλες. Η πρώτη εξ αυτών ήταν η Μάιντς, στην οποία έκατσε εφτά χρόνια, ενώ προηγουμένως ήταν και ποδοσφαιριστής της ομάδας. 

Στην ομάδα της Ρηνανίας ο Γερμανός τεχνικός έγραψε ιστορία, αφού κατάφερε να την ανεβάσει στην Bundesliga για πρώτη φορά  και κάπως έτσι έγινε ίσως ο αγαπημένος προπονητής των οπαδών. Κάτι που του το έδειξαν, σήμερα (9/9) που επέστρεψε σαν οπαδός στο γήπεδο. 

Ο 56χρονος τεχνικός λοιπόν, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των εθνικών ομάδων, βρέθηκε στην πατρίδα του για διακοπές και επί της ευκαιρίας πήγε να δει το φιλικό της Μάιντς με την Ντούισμπουργκ. Όπως είναι λογικό η ομάδα τον καλωσόρισε ένθερμα, κάνοντας μια μικρή εκδήλωση πριν το παιχνίδι. Λίγο πριν την έναρξη μάλιστα ο Γερμανός, κοιτούσε με θαυμασμό τους οπαδούς της Μάιντς. 

Το twitter της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν ιδιαίτερα ενεργό, ανεβάζοντας συνεχώς αναρτήσεις με τον Κλοπ, δείχνοντας κάπως έτσι την αγάπη και τον θαυμασμό που του έχουν. Σε μία από αυτές είχε τον Γερμανό μπροστά από τους οπαδούς και έλεγε: «Υπάρχουν ιστορίες που μόνο στο ποδόσφαιρο γράφονται», ενώ σε μία άλλη έγραφε: «Δεν κλαίω εγώ, εσύ κλαις».