Κλοπ: «Ούτε που ήξερα ότι παίζουν σήμερα Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι»

Κλοπ: «Ούτε που ήξερα ότι παίζουν σήμερα Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι»

Δημήτρης Χούπης 19:00 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 03.04.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδειξε την αδιαφορία του για τους άλλους διεκδικητές της Λίβερπουλ για την κατάκτηση της Premier League, με τον δικό του αστείο τρόπο.

Το πρωτάθλημα της Premier League βρίσκεται εννέα αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή του και η Λίβερπουλ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με δύο βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι» πήραν τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Μπράιτον το μεσημέρι της Κυριακής (31/3) και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ ανέβηκε πρώτη.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είναι κόντρα στη Σέφιλντ το βράδυ της Πέμπτης (4/3) σε ένα φαινομενικά εύκολο ματς για τη Λίβερπουλ. Ωστόσο οι έτεροι διεκδικητές του πρωταθλήματος Άρσεναλ και «πολίτες» παίζουν σήμερα με τη Λούτον και την Άστον Βίλα αντίστοιχα.

Κάτι που ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, δεν ήξερε όπως δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τις «λεπίδες». «Δεν ήξερα καν ότι αυτοί οι δύο παίζουν σήμερα. Πάντα περιμένω ότι θα κερδίσουν, οπότε δεν ενδιαφέρομαι για τα παιχνίδια τους. Κοιτάω μόνο πώς θα καταφέρουμε εμείς να κερδίσουμε, δεν με επηρεάζουν τα άλλα αποτελέσματα», ήταν τα λόγια του Γερμανού, όταν ρωτήθηκε για τα παιχνίδια των δύο αντιπάλων του.

Οι «κόκκινοι» μετά το παιχνίδι με τη Σέφιλντ, ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσει τη Γιουνάινεντ, σε ένα γήπεδο όπου φέτος είχε γνωρίσει την ήττα στο Κύπελλο Αγγλίας με 3-4. Την ίδια ώρα βρίσκεται στους «8» του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα και αν περάσει θα βρει απέναντί της είτε τη Μαρσέιγ είτε την Μπενφίκα.