Κλοπ: «Το 7-0 συμβαίνει μόνο μία φορά στη ζωή» (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Κλοπ: «Το 7-0 συμβαίνει μόνο μία φορά στη ζωή» (vid)

Κώστας Τόπας 08:41 - 16.12.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το περσινό εκκωφαντικό 7-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως αυτό συμβαίνει μόνο μια φορά στη ζωή.

Η Λίβερπουλ ανέβηκε στην κορυφή της Premier League και την Κυριακή (17/12, 18:30) ελπίζει να παραμείνει μετά το ντέρμπι που θα αντιμετωπίσει μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ». Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων έληξε με ένα ιστορικό 7-0 υπέρ των «Reds», τον περασμένο Μάρτιο και ότι η Γιουνάιτεντ έχει σχεδόν οκτώ χρόνια χωρίς νίκη στο Άνφιλντ, ο Γιούργκεν Κλοπ, άφησε στην άκρη το περσινό ντέρμπι τονίζοντας πως αυτό συμβαίνει μόνο μια φορά στη ζωή.

«Το 7-0 βοηθά την ομάδα που χάνει»

«Το 7-0 ήταν ένα παράξενο αποτέλεσμα που συμβαίνει μια φορά στη ζωή. Και αν βοηθήσει κάποιον για το επόμενο παιχνίδι, είναι η ομάδα που έχασε 7-0 και όχι η ομάδα που κέρδισε 7-0», είπε ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου.

«Αν τα λάβουμε όλα υπόψη, θα παίξουμε απλώς έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ενάντια στον αντίπαλο, τον ιστορικό αντίπαλο της Λίβερπουλ, στο σπίτι μας, στο Άνφιλντ», ο Κλοπ υποβάθμισε το δράμα. «Αυτό θα πρέπει να το κάνει ένα ξεχωριστό παιχνίδι και αυτό θέλω να δω από εμάς, ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Κατανοήστε πραγματικά την κατάσταση και δώστε τα όλα, αυτό είναι το μόνο που χρειάζομαι».

Επιστρέφοντας στην κατάσταση των Γιουνάιτεντ και Τεν Χαχ, ο Ολλανδός τεχνικός αμφισβητείται πολύ και στην Αγγλία υποθέτουν ότι θα απολυθεί, αλλά ο Κλοπ θεωρεί ότι η Γιουνάιτεντ είναι πιο δυνατή ομάδα όταν έχει την πλάτη στον τοίχο.

Άλισον: «Αν χάναμε 7-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έβαζα φωτιά στους συμπαίκτες μου»
PREMIER LEAGUE

22:21 - 15.12.2023

Άλισον: «Αν χάναμε 7-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έβαζα φωτιά στους συμπαίκτες μου»

Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Άλισον Μπέκερ, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέφερε μεταξύ άλλων με χιουμοριστικό τρόπο ότι αν οι «κόκκινοι» έχαναν με 7-0 από τους «κόκκινους διαβόλους» θα έβαζε φωτιά στους συμπαίκτες του.

«Δεν μου αρέσει όλη η συζήτηση για αυτό. Όσο περισσότερα άσχημα πράγματα λένε οι άνθρωποι γι 'αυτούς, τόσο πιο δυνατοί θα είναι. Πάντα έτσι είναι. Θα βεβαιωθώ, από την άποψή μας, ότι θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο σωστό, αλλά είμαστε άνθρωποι και υπάρχει θόρυβος τριγύρω. Όταν ακόμη και εγώ γνωρίζω τον θόρυβο, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει προφανώς», κατέληξε ο Κλοπ.