Έκανε ντεμπούτο με τη Ντέβα Γιουνάιτεντ και έφτασε τις εφτά χώρες που έχει αγωνιστεί ο Κολοβός

Δημήτρης Κολοβός

i

©printscreen

Έκανε ντεμπούτο με τη Ντέβα Γιουνάιτεντ και έφτασε τις εφτά χώρες που έχει αγωνιστεί ο Κολοβός

Δημήτρης Χούπης 22:04 - 02.07.2023

Ο Δημήτρης Κολοβός έκανε το ντεμπούτο του στην Ινδονησία με τη Ντέβα Γιουνάιτεντ και έτσι έφτασε τις εφτά χώρες που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του.

Ο Δημήτρης Κολοβός στα 30 του χρόνια έχει ένα πλούσιο βιογραφικό. Η τελευταία του ομάδα είναι η Ντέβα Γιουνάιτεντ στην Ινδονησία, με την οποία έκανε ντεμπούτο σήμερα (2/7) για το πρωτάθλημα Ινδονησίας απέναντι στην Αρέμα. Μάλιστα ήταν βασικός, παίζοντας σε όλο το παιχνίδι, ενώ δέχτηκε και μία κίτρινη κάρτα. Η ομάδα του λοιπόν κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 1-0.

Με το ντεμπούτο του με τη Ντέβα, ο Έλληνας επιθετικός έφτασε τις εφτά χώρες που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του. Οι άλλες έξι είναι η Ελλάδα, η Κύπρος, η Μολδαβία, το Βέλγιο, η Ολλανδία και η Τουρκία. Ξεκίνησε από τον Πανιώνιο στον οποίο έκατσε πέντε χρόνια.

Το 2013 όμως είχε πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αλλά συνέχιζε ως δανεικός στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Με τους «ερυθρόλευκους» τη σεζόν 2015-16 είχε εφτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με δύο γκολ. Έναν χρόνο μετά πήγε δανεικός στη Μαλίν από το Βέλγιο, στην οποία πήρε μεταγραφή τη σεζόν 2017-18. 

Level up σε δημιουργία και αποτελεσματικότητα - Ο ρόλος «κλειδί» του Κλάινχαϊσλερ

Level up σε δημιουργία και αποτελεσματικότητα - Ο ρόλος «κλειδί» του Κλάινχαϊσλερ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίσει μία ομάδα με... χαρακτήρα Super League και φανέρωσε αρετές που θα απλοποιήσουν τη ζωή του. Ο Γιοβάνοβιτς μετεξελίσσει τον Κλάινχαϊσλερ και οι Αϊτόρ και Ζέκα που κέρδισαν αυτοπεποίθηση.

Ούτε στη Μαλίν όμως είχε πολλές μεταγραφές και κάπως έτσι πήγε δανεικός στη Βίλεμ και την Ομόνοια. Τελικά πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, από εκεί πήγε στη Σέριφ Τίρασπολ στη Μολδαβία με την οποία έπαιξε και στο Champions League. Μάλιστα ήταν και στην ομάδα που είχε κερδίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Santiago Bernabeu τη σεζόν 2021-22. Ακόμη έχει παίξει στην Κοτσαέλισπορ και τον Παναιτωλικό.