Ο Κονσεϊσάο το έχει ξανακάνει: Κάθε φορά που χάνει «κατηγορεί» τους αντίπαλους προπονητές (vids)

Σέρτζιο Κονσεϊσάο & Μικέλ Αρτέτα

i

PrtScr

Ο Κονσεϊσάο το έχει ξανακάνει: Κάθε φορά που χάνει «κατηγορεί» τους αντίπαλους προπονητές (vids)

Κώστας Τόπας 15:42 - 13.03.2024

Στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο φαίνεται πως δεν του αρέσει η ήττα, καθώς κάθε φορά που η ομάδα του δεν καταφέρνει να κατακτήσει την πολυπόθητη νίκη τα βάζει με τους αντίπαλους προπονητές. Πρώτα ο Γκουαρντιόλα, μετά ο Τούχελ και τώρα ο Αρτέτα.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νταβίντ Ράγια, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα» απ' την «άσπρη βούλα», η Άρσεναλ λύγισε την Πόρτο με 4-2 μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι (1-0 η κανονική διάρκεια) κι επέστρεψε στους «8» του Champions League μετά από 14 χρόνια!

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Πόρτο και την τεράστια πρόκριση των «κανονιέρηδων» στη διαδικασία των πέναλτι, επικράτησε χαμός στο «Έμιρεϊτς». Σύμφωνα με τοποθέτηση του προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο Μικέλ Αρτέτα προσέβαλε ένα μέλος της οικογένειάς του, το οποίο πλέον δεν είναι στη ζωή.

«Ο Αρτέτα γύρισε στον πάγκο μου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και προσσέβαλε την οικογένειά μου στα ισπανικά. Του είπα πως αυτός ο άνθρωπος δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Ας ανησυχεί για την ομάδα του, που μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα!», είπε ο προπονητής της Πόρτο, Κονσεϊσάο με την Άρσεναλ να τονίζει από την πλευρά της πως τίποτα από όλα όσα ανέφερε ο Πορτογάλος, έχουν ρεαλιστική υπόσταση, διαψεύδοντας κάθε είδους επίθεση και προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο τον προπονητή της!

Αυτό που είναι άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με αντίπαλους προπονητές, όταν η ομάδα του είχε χάσει ξανά. Αρχικά, είχε κατηγορήσει τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα στο παρελθόν.

Μετά την ήττα της Πόρτο στη φάση των ομίλων του Champions League από τη Σίτι τον Οκτώβριο του 2020, είπε: «Ο Γκουαρντιόλα μίλησε για τη χώρα μας [Πορτογαλία] χρησιμοποιώντας άσχημα λόγια. Η στάση του ήταν εξαιρετικά δυσάρεστη. Aν κάποιος έπρεπε να παραπονεθεί, ήταν ο πάγκος της Πόρτο, γιατί ήμασταν εξαιρετικά αδικημένοι από το αποτέλεσμα», είχε δηλώσει τότε ο Πορτογάλος προπονητών των «δράκων».

Αργότερα εκείνη τη σεζόν ο Κονσεϊσάο, έκανε παρόμοιους ισχυρισμούς για το τότε αφεντικό της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ.

Η προφητεία πριν από περισσότερα από εννέα χρόνια για την Άρσεναλ, τον Έντεγκαρντ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League που εκπληρώθηκε (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

08:53 - 13.03.2024

Η προφητεία πριν από περισσότερα από εννέα χρόνια για την Άρσεναλ, τον Έντεγκαρντ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League που εκπληρώθηκε (vids)

Τον Δεκέμβριο του 2014 είχε κυκλοφορήσει μία... προφητεία σχετικά με την Άρσεναλ, τον Μάρτιν Έντεγκαρντ και το Champions League, όπου το βράδυ της Τρίτης (12/03) εκπληρώθηκε!

«Με προσέβαλε αυτός ο άνθρωπος [Τουχέλ] που είναι δίπλα», είπε μετά τον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών των δύο ομάδων. «Είπα στον διαιτητή ότι ο τέταρτος διαιτητής άκουσε τις προσβολές. Τα αγγλικά μου δεν είναι τέλεια, δεν έχει νόημα να το συζητάω», είχε αντιδράσει ο Κονσεϊσάο ο οποίος μάλιστα είχε τονίσει επίσης ότι: «Αλλά δεν το κατάλαβα πολύ καλά. Άκουσα κάποιες προσβολές, αλλά έχει φύγει... δεν είναι όμορφο και ο εκνευρισμός μου στο τέλος είχε να κάνει με αυτό. Δεν του μίλησα καν».