Κωνσταντίνου: «Λογική η ανανέωση Ιωαννίδη - Ο Παναθηναϊκός έχει ήθος και δεν δημιουργεί προβλήματα»

Βασίλης Κωνσταντίνου

i

© Intime

Κωνσταντίνου: «Λογική η ανανέωση Ιωαννίδη - Ο Παναθηναϊκός έχει ήθος και δεν δημιουργεί προβλήματα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:51 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:54 - 11.05.2023

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας, την ανανέωση του Ιωαννίδη ενώ σχολίασε και το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου παραχώρησε συνέντευξη στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το «τριφύλλι». Σχολίασε τη φετινή πορεία της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, το επερχόμενο ματς με τον Άρη στο οποίο ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το γήπεδο και να χειροκροτήσει την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην ανανέωση συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε για την ανανέωση του Ιωαννίδη: «Είναι λογική η ανανέωση από πλευράς ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πρέπει να καταξιωθεί στον Παναθηναϊκό πριν πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό αν το θέλει.

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα ήθος ως σύλλογος και ως ομάδα. ποτέ δεν προχωράει στα άκρα, ποτέ δεν δημιουργεί προβλήματα σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα όσο δύσκολο κι αν είναι. Μέσα σε όλα τα πρωταθλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν ήθελε ο Παναθηναϊκός να δημιουργήσει άλλο ένα. Το ΔΣ της ομάδας και ο Γιοβάνοβιτς πίστευαν στην ομάδα και πως θα βρεθεί η δύναμη να ανταπεξέλθει στα 90 λεπτά. 

Ο Παναθηναϊκός είχε χρόνια να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να το κατακτήσει. Το πρώτο πέτυχε αλλά όχι το δεύτερο. Πρέπει ο κόσμος να πάει την Κυριακή στο γήπεδο για να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Στη συνέχεια η διοίκηση πρέπει να βρει ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Το Χ2 δίνει περισσότερες πιθανότητες στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ αν έχει επιστροφές θα γίνει ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Ο λιγότερο τυχερός θα χάσει το παιχνίδι, πρέπει να έχεις ρέντα σε τέτοια παιχνίδια».