Και επίσημα ο Πάλμερ στην Τσέλσι

Κόουλ Πάλμερ

i

©Chelsea FC

Και επίσημα ο Πάλμερ στην Τσέλσι

Ορέστης Καδδάς 12:30 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 01.09.2023

Η Τσέλσι ανακοίνωσε το μεγάλο ταλέντο της της Μάντσεστερ Σίτι Κόουλ Πάλμερ για 45 εκατομμύρια ευρώ.

Μια ακόμα σημαντική λύση στη φαρέτρα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με την Τσέλσι να ανακοινώνει τον Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος άφησε την Μάντσεστερ Σίτι παρά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα τη φετινή χρονιά. Η μεταγραφή του κόστισε 45 εκατομμύρια ευρώ στους «Μπλε», που τουλάχιστον ποσοτικά είναι οι νικητές του φετινού μεταγραφικού παζαριού. Και αναλογιζόμενοι τις ορέξεις του Τοντ Μπόουλι δεν είναι καθόλου απίθανο να έπεται και συνέχεια την τελευταία μέρα των μεταγραφών στην Αγγλία. 

Ο Πάλμερ μπορεί να ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν, πετυχαίνοντας γκολ τόσο στο Community Shield απέναντι στην Άρσεναλ, όσο και ευρωπαϊκό Super Cup απέναντι στη Σεβίλλη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, αλλά τελικά αποφάσισε τόσο ο ίδιος όσο και η Σίτι ότι η καλύτερη λύση ήταν να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο 21χρόνος ήταν βασικός στο πρόσφατο Euro U21 το οποίο και κατέκτησε η Αγγλία. Ο Πάλμερ είχε σκοράρει στον ημιτελικό απέναντι στο Ισραήλ το 2ο γκολ των «Νεαρών Λιονταριών».

Αυτή είναι η μεταγραφή νούμερο 11 για την Τσέλσι, αν συμπεριλάβουμε και τον Κρίστοφερ Ενκουνκού, ο οποίος βέβαια είχε συμφωνήσει από το χειμώνα με την ομάδα του Λονδίνου. Από το περασμένο καλοκαίρι που ο Μπόουλι πήρε τα ηνία στην Τσέλσι, μετά την αποχώρηση του Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο σύλλογος του Λονδίνου έχει ξοδέψει πάνω από 1 δις ευρώ.