Μένουν οι υπογραφές για Σαλερνιτάνα και Μανωλά – Το συμβόλαιο που του δίνει

Κώστας Μανωλάς

i

©Intime

Μένουν οι υπογραφές για Σαλερνιτάνα και Μανωλά – Το συμβόλαιο που του δίνει

Γιώργος Σακελλαρίου 21:34 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 07.02.2024

Ο Κώστας Μανωλάς ανάμεσα στη Σαλερνιτάνα και τη Βερόνα φέρεται να επιλέγει την πρώτη.

Μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Σαλερνιτάνα είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Ο 32χρονος στόπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την αραβική Αλ Σαρζά, σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ Νικολό Σίρα, κοντά στη μετακόμισή του στη Σαλερνιτάνα. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η ιταλική ομάδα δίνει μισό εκατ. ευρώ στον Έλληνα παίκτη μέχρι τέλος της σεζόν και μπόνους ένα εκατ. ευρώ αν μείνει στη Serie A.

Ο τεχνικός διευθυντής Βάλτερ Σαμπατίνι και ο αρχηγός της Φεντερίκο Φάτσιο, με τον οποίο ο Μανωλάς ήταν συμπαίκτης στη Ρόμα, επιχειρούν να τον πείσουν για το τελικό «ναι» και είναι οι δύο άνδρες που έχουν σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Από την ημέρα που αποχώρησε από την Αλ Σαρζά, ο Κώστας Μανωλάς έχει γίνει περιζήτητος στη γειτονική χώρα, όπου έχτισε καλό όνομα με τη Νάπολι και τη Ρόμα.

Η Σαλερνιτάνα, να θυμίσουμε ότι πρόσφατα απέκτησε τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, αλλά ο τελευταίος τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του κόντρα στην Τορίνο.

Η ομάδα από το Σαλέρνο στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία, έχει αποκτήσει τον Ζερόμ Μπόατενγκ για το κέντρο της άμυνας.

Ντε Λαουρέντις για Σπαλέτι: «Περίμενα να κατακτήσει και το Champions League»
SERIE A

18:04 - 07.02.2024

Ντε Λαουρέντις για Σπαλέτι: «Περίμενα να κατακτήσει και το Champions League»

Ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, μίλησε για το «διαζύγιο» με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, παρά την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, τονίζοντας πως περίμενε περισσότερα από αυτόν.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του 32χρονου κεντρικού επιθετικού έχουν δείξει κι άλλες ιταλικές ομάδες, όπως η Βερόνα, στην οποία είχε φτάσει κοντά, αλλά και η Σασουόλο. Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Μανωλάς αποκτηθεί από τη Σαλερνιτάνα, αυτή θα είναι η τρίτη του ομάδα στη Serie A.