Ο Τσιμίκας έκανε ποδιά στον Σαλάχ και «τρελάθηκε» (vid)

Η στιγμή της «ποδιάς» του Τσιμίκα στον Σαλάχ

i

©PrtScr

Ο Τσιμίκας έκανε ποδιά στον Σαλάχ και «τρελάθηκε» (vid)

Στέλιος Βαρδάκης 15:18 - 12.03.2024

Τρομερό στιγμιότυπο από την προπόνηση της Λίβερπουλ, με τον Κώστα Τσιμίκα να κάνει ποδιά στον Μοχάμεντ Σαλάχ στο γνωστό σε όλους «κορόιδο», με τον Έλληνα διεθνή να τρελαίνεται με αυτή την ενέργεια.

Επιστροφή στην καθημερινότητα των προπονήσεων για τους παίκτες της Λίβερπουλ μετά την ισοπαλία με 1-1 στο Άνφιλντ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Πλέον, η ομάδα του Κλοπ προετοιμάζεται για τη συνέχεια των υποχρεώσεών της. Αρχής γενομένης για τη ρεβάνς κόντρα στη Σπάρτα Πράγας τη Πέμπτη για τη φάση των «16» του Europa Conference League. Στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων η Λίβερπουλ είχε κερδίσει με 5-1 στη Τσεχία κάνοντας το ματς στο Άνφιλντ ουσιαστικά τυπικής διαδικασίας.

Εν συνεχεία, οι Κόκκινοι θα αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για τα προημιτελικά του FA Cup την ερχόμενη Κυριακή (17.02 17:30).

Τις τελευταίες ώρες όμως, έχει βγει προς τα έξω ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο από την προπόνηση των Ρεντς με πρωταγωνιστή τον δικό ματς, Κώστα Τσιμίκα, το οποίο αναδεικνύει και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες έκαναν την γνωστή άσκηση «κορόιδο» και ο Μοχάμεντ Σαλάχ καθόταν στη μέση. Ενώ είχαν αλλάξει ήδη πολλές πάσες οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, η μπάλα μια στιγμή έφτασε στα πόδια του Έλληνα διεθνή, ο οποίος πέρασε «ποδιά» στον Αιγύπτιο.

Όπως είναι φυσικό, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού «τρελάθηκε» με αυτή την ενέργεια και το χάρηκε με τη ψυχή του, ενώ βρήκε την ευκαιρία να «πειράξει» τον συμπαίκτη και κολλητό του, όπως κάτι ανάλογο έκαναν και όλοι οι παρευρισκόμενοι. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι Τσιμίκας και Σαλάχ έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και περνάνε πολύ χρόνο μαζί.

Ο Τσιμίκας την φετινή σεζόν πραγματοποιεί μία αρκετά καλή σεζόν έχοντας συνολικά 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με 4 ασίστ, ενώ πρόσφατα επέστρεψε από τον τραυματισμό που είχε στον ώμο. Ο Έλληνας αριστερός μπακ έχει σταθεί αξιοπρεπώς όσες φορές τον έχει χρειαστεί ο Γιούργκεν Κλοπ, ενώ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός στο επερχόμενο εντός έδρας ματς με τη Σπάρτα Πράγας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω: