Κούπερ: «Είμαι σε συνεχή διάλογο με τον κ. Μαρινάκη»

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

©intime

Κούπερ: «Είμαι σε συνεχή διάλογο με τον κ. Μαρινάκη»

Sportal newsroom 22:30 - 06.04.2023

Ο τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ Στιβ Κούπερ μίλησε για τις φήμες που αναφέρουν ότι είναι κοντά στην απόλυση, λέγοντας πως βρίσκεται συνεχώς σε επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλές φήμες ότι ο Στιβ Κούπερ θα αποχωρήσει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, λόγω της κακής εικόνας της ομάδας, αλλά και της θέσης της στη βαθμολογία. Συγκεκριμένα οι «κόκκινοι» βρίσκονται στην 17η θέση με 27 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την τελευταία Σάουθαμπτον

Τις φήμες αυτές όμως ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, τις διέψευσε λέγοντας ότι ο Ουαλός τεχνικός θα παραμείνει στη Νότιγχαμ, παρά τα άσχημα αποτελέσματα. Σε δηλώσεις που έκανε ο Στιβ Κούπερ ανέφερε ότι βρίσκεται συνεχώς σε επικοινωνία με τον Έλληνα ιδιοκτήτη της ομάδας του City Ground, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι ακούγονται αρκετά ενοχλητικά πράγματα πριν τους αγώνες. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Είμαι σε συνεχή διάλογο με τον ιδιοκτήτη και η τοποθέτηση δεν ήταν έκπληξη για εμένα. Το κλαμπ ενοχλήθηκε από κάποια πράγματα που γράφονταν  πριν από τα παιχνίδια και ήθελαν να βάλουν ένα τέλος.

Υπήρχαν κάποια άρθρα τα οποία δεν με ενόχλησαν. Κανείς δεν έχει ανοσία. Πάντως προσπαθώ να συγκεντρώνομαι στο τι είναι σημαντικό, το οποίο είναι να προσπαθώ να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια.

Όσον αφορά στο να πάρουμε βαθμούς και να κερδίσουμε παιχνίδια, δεν χρειαζόταν να είναι στην τοποθέτηση. Το ξέρουμε ήδη. Υπήρξαν συζητήσεις με μένα, το σταφ, τους παίκτες όλους. Προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά.

Οι συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη είναι ιδιωτικές. Αυτό που μπορώ να πω, και έχω πει ήδη, είναι πως είναι αρκετά φυσιολογικό όσον αφορά στον όγκο της επικοινωνίας που είχα με τον κ. Μαρινάκη. Μιλάω με τον Γκιράλντι (αθλητικός διευθυντής) κάθε μέρα, γιατί και οι δύο δουλεύουμε στον αγωνιστικό χώρο», ήταν οι δηλώσεις του Ουαλού.