Στην Τουρκία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Τραμπζονσπόρ ο Κουρμπέλης

Δημήτρης Κουρμπέλης

i

©PrtScr

Στην Τουρκία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Τραμπζονσπόρ ο Κουρμπέλης

Sportal newsroom 11:23 - 02.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:32 - 02.06.2023

Όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τραμπζονσπόρ, καθώς η Έλληνας μέσος προσγειώθηκε στην Τουρκία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης εδώ και μερικές μέρες αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό έπειτα από 6.5 χρόνια που βρισκόταν στο «τριφύλλι». Επόμενος σταθμός για τον Έλληνα μέσο όπως όλα δείχνουν θα είναι η Τραμπζονσπόρ, της οποίας η ελληνική... παροικία μεγαλώνει. 

Αφού μετά τον Τάσο Μπακασέτα και τον Μανώλη Σιώπη, ο Κουρμπέλης θα αποτελέσει ο νέος της Έλληνας. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού λοιπόν έφτασε στην Τουρκία, για να μιλήσει με τον ατζέντη του, Πασχάλη Τουντούρη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στην τουρκική ομάδα. 

Αυτή μάλιστα θα είναι και η πρώτη φορά που ο Κουρμπέλης θα παίξει στο εξωτερικό, αφού προηγούμενους έχει φορέσει τη φανέλα των «πρασίνων» και του Αστέρα Τρίπολης. Σύμφωνα με τουρκικά μέσα λοιπόν ο 29χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνων, ενώ οι απολαβές ανά χρόνο θα φτάνουν τις 900.000 ευρώ. 

Υπενθυμίζεται ότι ο βασικός λόγος που ο Κουρμπέλης αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, αφορούσε τη διάρκεια του συμβολαίου. Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής μέσος είχε ζητήσει τριετές συμβόλαιο, όμως η ΠΑΕ επέμεινε στο διετές.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός είναι ήδη στην αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του. Ο Όντρεϊ Λινγκρ αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.