Αυτός είναι ο «αντικαταστάτης» του Κουρμπέλη

Δημήτρης Κουρμπέλης

i

Δημήτρης Κουρμπέλης/ ©Intime

Αυτός είναι ο «αντικαταστάτης» του Κουρμπέλη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ψάχνει ένα «εξάρι» με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Πέρεθ, σε νεότερη ηλικία και πιο ταχυδυναμικό.

Η αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη θα προκαλέσει ντόμινο στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Προηγουμένως, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έψαχναν στην αγορά για έναν επιτελικό χαφ, με τον Όντρεϊ Λινγκρ να είναι ο πρώτος στόχος και έναν πρωτοκλασάτο box-to-box μέσο.

Σε ό,τι σχετίζεται με το αγωνιστικό πλάνο του Σέρβου προπονητή, ο Κουρμπέλης προοριζόταν για αναπληρωματικό “εξάρι”, πίσω από τον Ρούμπεν Πέρεθ. Αυτό δεν θα άλλαζε ούτε και για τη νέα σεζόν, ανεξαρτήτως εάν ο Γιοβάνοβιτς λειτουργεί με δικαιοσύνη και όταν ένας ποδοσφαιριστής αξίζει να παίξει στην ενδεκάδα, θα παίξει.

Τώρα, με τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Κουρμπέλη στην Τραμπζονσπόρ, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για έναν αμυντικό χαφ. Έναν παίκτη ισάξιο του Ρούμπεν, ικανό να αναπληρώσει τον Ισπανό όταν δεν αγωνίζεται και επαρκή να τον εκπαραθυρώσει από την ενδεκάδα.

Οταν ο Παναθηναϊκός έγραψε χρυσή ιστορία: 52 χρόνια από το έπος του Γουέμπλεϊ (vids & gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:48 - 02.06.2023

Οταν ο Παναθηναϊκός έγραψε χρυσή ιστορία: 52 χρόνια από το έπος του Γουέμπλεϊ (vids & gallery)

Ξεχωριστή θα είναι για πάντα η 2α Ιουνίου για τον Παναθηναϊκό. Σαν σήμερα πριν από 52 χρόνια οι «πράσινοι» άνθισαν στην Ευρώπη και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το Γουέμπλεϊ στον μοναδικό ευρωπαϊκό τελικό ομάδας από τη χώρα μας!

Ασφαλώς, οι αρμόδιοι του Τριφυλλιού έχουν μία λίστα με επιλογές και δεν αιφνιδιάστηκαν από το “διαζύγιο” με τον Κουρμπέλη. Όμως, δεν είχαν προχωρήσει σε ουσιαστικές συζητήσεις, παρά μόνο έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες για κάποιους παίκτες.

Ο Γιοβάνοβιτς θα έχει άμεσα συνεργασία με τη διοίκηση, προκειμένου να δρομολογηθούν οι αναγκαίες διαδικασίες για την αναπλήρωση του κενού του Κουρμπέλη. Θα έρθει ένας μέσος με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αφού ο Γιοβάνοβιτς θέλει «εξάρια» με άλλο στυλ, επί της ουσίας μία βελτιωμένη έκδοση του Ρούμπεν. Έναν χαφ σε νεότερη ηλικία, με μεγαλύτερη ταχυδύναμη από τον 34χρονο Ισπανό και χωρίς ιστορικό σοβαρών τραυματισμών.