Ο Κούτσκα μιμήθηκε τον Σουάρες και αποβλήθηκε δαγκώνοντας τον αντίπαλό του (vid)

Γιουράι Κούτσκα

i

©Intime

Ο Κούτσκα μιμήθηκε τον Σουάρες και αποβλήθηκε δαγκώνοντας τον αντίπαλό του (vid)

Κώστας Τσιακλής 09:55 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 13.07.2023

Ο Γιουράι Κούτσκα μιμήθηκε τον Λουίς Σουάρες στην αναμέτρηση της Σλόβαν Μπρατισλάβας με την Εσπεράνζ και αποβλήθηκε δαγκώνοντας τον αντίπαλο του.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας αγωνίστηκε την Τετάρτη (13/07) στα προκριματικά του Champions League και αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Γιουράι Κούτσκα, ο οποίος μιμήθηκε τον Λουίς Σουάρες. Ο Σλοβάκος μέσος δάγκωσε τον αντίπαλο του και φυσικά αποβλήθηκε.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας υποδέχθηκε στη Σλοβακία την Εσπεράνζ Λουξεμβούργου και ήταν το απόλυτο φαβορί για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Αυτό βέβαια ίσχυε μέχρι που ο Γιουράι Κούτσκα μιμήθηκε τον Λουίς Σουάρες και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Ο 36χρονος μέσος λοιπόν ενώ ήταν στο έδαφος, είδε τον αντίπαλο του, Νέγκο Εκοφό, να πέφτει πάνω του. Ο Κούτσκα φανερά εκνευρισμένος δάγκωσε τον αντίπαλο του στα πλευρά σε μια φάση που πέρασε απαρατήρητη από τον διαιτητή, όχι όμως και από το VAR. Ο Βίκτορ Κοπιέβσκι κλήθηκε να πάει στην οθόνη και αφού είδε το ριπλέι, απέβαλε τον Κούτσκα στο 45+6’ και άφησε τη Σλόβαν Μπαρτισλάβας με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Λουίς Σουάρες δάγκωσε τρείς φορές τους αντιπάλους του. Δείτε τα χαρακτηρισικά βίντεο:

«Ανοικτοί» λογαριασμοί ενόψει της ρεβάνς

Τελικά η κόκκινη αυτή έμελλε να κοστίσει στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί μένοντας στην ισοπαλία 1-1. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις προθέσεις τους από νωρίς να βάλουν δύσκολα αφού προηγήθηκαν στο 22’ της αναμέτρησης με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντομινίκ Στολτζ (σε μια φάση που πάλι χρειάστηκε να επέμβει το VAR).

Η χαρά της ομάδας του Λουξεμβούργο κράτησε μόλις για τρία λεπτά αφού στο 25’ ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Βλαντιμίρ Βάις, ισοφάρισε σε 1-1 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης (19/07). Ο νικητής του ζευγαριού στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τη Ζρίσνκιπου επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Ουράρτου. Ο ηττημένος θα βρεθεί στο Conference League Και θα παίξει μια εκ των Χάκεν και Νιου Σέιντς (3-1 στο πρώτο ματς).