Πέρασε «αέρας» από το Λονδίνο με σούπερ Ντε Μπρόινε  η Μάντσεστερ Σίτι και συνεχίζει στο κυνήγι του τίτλου
i

©Photo by Eddie Keogh/Getty Images

Πέρασε «αέρας» από το Λονδίνο με σούπερ Ντε Μπρόινε η Μάντσεστερ Σίτι και συνεχίζει στο κυνήγι του τίτλου

Δημήτρης Χούπης 16:30 - 06.04.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε «αέρας» από το Λονδίνο νικώντας την Κρίσταλ Πάλας με 4-2 και συνεχίζει στο κυνήγι του τίτλου.

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να βρίσκεται στο... κυνήγι του τίτλου. Οι «πολίτες» επικράτησαν με 4-2 της Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όντας ισόβαθμοι με την πρώτη Λίβερπουλ στους 70 βαθμούς.

Η ομάδα του Λονδίνο σόκαρε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, αφού μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Ματετά. Ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι ισοφάρισε στο 13' με τον Ντε Μπρόινε, ο οποίος με ένα ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Χέντερσον.

Κόουλ Πάλμερ: Ενας ψυχρός «εκτελεστής» που ο Γκουαρντιόλα δεν πίστεψε και η Τσέλσι τον έκανε ηγέτη (vids)
PREMIER LEAGUE

09:52 - 05.04.2024

Κόουλ Πάλμερ: Ενας ψυχρός «εκτελεστής» που ο Γκουαρντιόλα δεν πίστεψε και η Τσέλσι τον έκανε ηγέτη (vids)

Από το περιθώριο στη Μάντσεστερ Σίτι και την αμφισβήτηση του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Κόουλ Πάλμερ ζει το όνειρό του στην Τσέλσι, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην μεγάλη ανατροπή των «μπλε» κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου οι δύο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία. Αρχικά οι «πολίτες» απείλησαν με τον Χάαλαντ και στη συνέχεια η Πάλας έφτασε κοντά στο 2-1, αλλά το σουτ του Αγιού κατέληξε στο δοκάρι.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Ρίκο Λιούις και στη συνέχεια η κατάσταση έγινε πιο εύκολη για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στο 66' ο Ντε Μπρόινε πάτησε στην περιοχή, έδωσε στον Χάαλαντ και εκείνος σε κενή εστία έκανε το 3-1. Τέσσερα λεπτά μετά ο Βέλγος μέσος με μία ωραία ατομική ενέργεια, σούταρε έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1. Ο Εντουάρ στο 86ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ