Στην πόρτα της εξόδου ο Χότζον, σε διαπραγματεύσεις με τον Γκλάσνερ η Κρίσταλ Πάλας
i

© PrtScr

Στην πόρτα της εξόδου ο Χότζον, σε διαπραγματεύσεις με τον Γκλάσνερ η Κρίσταλ Πάλας

Στέλιος Βαρδάκης 10:59 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 15.02.2024

Παρελθόν φαίνεται ότι θα αποτελέσει ο Ρόι Χότζον από τον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας. Ο Όλιβερ Γκλάσνερ στόχος της διοίκησης.

Τις τελευταίες του μέρες στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας φαίνεται να διανύει ο Ρόι Χότζον καθώς ειλημμένη φαίνεται να είναι η απόφαση της διοίκησης να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Οι «Eagles» δεν διανύουν φέτος και την καλύτερή τους σεζόν καθώς βρίσκονται στην 15η θέση της Premier League αυτή τη στιγμή μόλις  με 24 βαθμούς (6-6-12 το ρεκόρ) στο +5 από την 18η Έβερτον (που της έχει επιβληθεί η τιμωρία του -10) και τις θέσεις του υποβιβασμού. Παράλληλα, έχει αποκλειστεί νωρίς τόσο από το Λιγκ Καπ όσο και από το FA Cup.

Κύριος στόχος για την Πάλας για να αντικαταστήσει τον Χότζον είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Όλιβερ Γκλάσνερ. Ο Αυστριακός προπονητής βρίσκεται χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι όταν και έφυγε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Στην γερμανική ομάδα έμεινε για δύο χρόνια και μαζί της πανηγύρισε τον τίτλο του Europa League τη σεζόν 2021/22 ενώ την επόμενη την οδήγησε μέχρι τη φάση των «16» του Champions League όπου αποκλείστηκε από τη Νάπολι.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Όλιβερ Γκλάσνερ συνεχίζονται με το «deal» πάντως να φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί.