«Κρούση του Ολυμπιακού για Άλεξ Σάντρο»

Άλεξ Σάντρο

i

© Intime

«Κρούση του Ολυμπιακού για Άλεξ Σάντρο»

Sportal newsroom 18:11 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 29.05.2023

Οι Βραζιλιάνοι ισχυρίζονται πως ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του Άλεξ Σάντρο, όμως ο έμπειρος άσος της Γιουβέντους απέρριψε την πρόταση των Πειραιωτών.

Προσέγγισε τον Άλεξ Σάντρο ο Ολυμπιακός, όμως έλαβε αρνητική απάντηση σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους! Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «torcedores», οι Πειραιώτες ήρθαν σε επαφή με τον έμπειρο μπακ, αλλά τόσο τα νούμερα της πρότασης όσο και το πρότζεκτ δεν τον έπεισαν.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται το εν λόγω ρεπορτάζ, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν οι μόνοι που κινήθηκαν για την απόκτηση του 32χρονου άσου, καθώς και η Λιλ προσπάθησε να τον κάνει δικό της, όμως και η δική της πρόταση απορρίφθηκε εξίσου.

Η ομάδα που φέρεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, προκειμένου να τον κάνει δικό της είναι η Φλαμένγκο, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει κι εκείνος να ρίξει αρκετά το κασέ του. Κάτι το οποίο δεν είναι γνωστό ακόμα αν είναι διατεθειμένος να το κάνει, δεδομένου πως εκείνος θέλει να παραμείνει στην Ιταλία.

Ο Άλεξ Σάντρο βρίσκεται στην Γιουβέντους από το καλοκαίρι του 2015, όταν και αποκτήθηκε από την Πόρτο αντί 28 εκατ. ευρώ. Φέτος με τη «Γηραιά Κυρία» πραγματοποίησε 37 συμμετοχές, το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024 και μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός επιστρέψει με καλύτερη πρόταση, σε περίπτωση που τα λεγόμενα των Βραζιλιάνων αληθεύουν.