«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρατάο της Τουλούζ» (vid)

Ράφαελ Ρατάο

i

Ράφαελ Ρατάο/ ©Getty Images/ Eurasia Sport Images

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρατάο της Τουλούζ» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:10 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 29.05.2023

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Τουλούζ, Ράφαελ Ρατάο φέρεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον Σεντρίκ Μπακαμπού και περιμένει την απάντησή του. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την πρώτη τους πρόταση στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, προχώρησαν και σε δεύτερη βελτιωμένη. Είναι δυνατή η πρόταση, φαίνεται, όμως, πως ο ποδοσφαιριστής δείχνει διατεθειμένος να περιμένει έστω και για λίγες ημέρες.

Οι Πειραιώτες περιμένουν την τελική εξέλιξη στην υπόθεση του Μπακαμπού και μιας και δύσκολα θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την επιθετική τους γραμμή. 

Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει Ρόμα για να μην βρει στον δρόμο του τον Άγιαξ – Οι πιθανοί αντίπαλοι και τα playoffs του Europa League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:56 - 29.05.2023

Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει Ρόμα για να μην βρει στον δρόμο του τον Άγιαξ – Οι πιθανοί αντίπαλοι και τα playoffs του Europa League

Ο Άγιαξ ενδέχεται να είναι στους πιθανούς αντιπάλους, γι’ αυτό ο Ολυμπιακός ελπίζει σε κατάκτηση του Europa League από τη Ρόμα για να γλιτώσει τους Ολλανδούς κι έναν γύρο στα προκριματικά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lesviolets.com, ο Ολυμπιακός «τσεκάρει» τον Ράφαελ Ρατάο. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος της Τουλούζ αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Πέρυσι, σε 33 συμμετοχές, σκόραρε έξι φορές και μοίρασε τρεις ασίστ.

Για τον η Ρατάο ενδιαφέρεται και η Αλ Ουάχντα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο Μέσο. Σημειώνεται, επίσης ότι ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας δεν έχει αποφασίσει αν θα βάλει... πωλητήριο στον 27χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Τουλούζ μέχρι τον Ιούνιο του 2024. 

Ο Ράφαελ Ρατάο ήρθε στην Ευρώπη το 2018 για χάρη της Ζόρια, έχοντας αγωνιστεί προηγουμένως σε αρκετές ομάδες της Βραζιλίας. Ο 27χρονος επιθετικός έχει φορέσει τη φανέλα της Σλόβαν Μπρατισλάβας πριν μετακομίσει στην Τουλούζη. . Η Τουλούζ αγόρασε τον Ράφαελ Ρατάο το καλοκαίρι του 2021 από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για 1,2 εκατομμύρια ευρώ.