Ξέσπασμα Αρτέτα για τη διαιτησία: «Σπαταλάμε το χρόνο μας, είναι ντροπή!»

Μικέλ Αρτέτα

i

©Intime

Ξέσπασμα Αρτέτα για τη διαιτησία: «Σπαταλάμε το χρόνο μας, είναι ντροπή!»

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:01 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 05.11.2023

Ο Μικέλ Αρτέτα ήταν σε έξαλλη κατάσταση με την διαιτησία του Άρσεναλ- Νιούκαστλ.

Στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα του Σαββάτου στην Premier League, η Νιούκαστλ επικράτησε με 1-0 της Άρσεναλ, για την 11η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Κάπως έτσι η ομάδα του Έντι Χάου έσπασε το αήττητο της αντιπάλου της και μπήκε στην πρώτη εξάδα της λίγκας. 

Ωστόσο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι «κανονιέρηδες« διαμαρτυρήθηκαν για άουτ, φάουλ και οφσάιντ στο γκολ του Γκόρντον (64'). Μετά από αυτό το γεγονός ο Μικέλ Αρτέτα εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία στο ματς με τη Νιούκαστλ και το τέρμα που ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στις «καρακάξες».  

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός: 

«Είναι ντροπή! Έτσι αισθάνομαι κι εγώ και όλοι στα αποδυτήρια. Δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσα μηνύματα έχω λάβει ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Διακυβεύονται πολλά πράγματα για να γίνονται τέτοια λάθη. Λυπάμαι, αλλά είναι ντροπή. Νιώθω αηδία! Αηδία που συμμετέχω σε αυτό το πράγμα. 

Ποτσετίνο: «Είχα πει ότι οι μόνες ομάδες που δεν θα προπονούσα είναι η Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα»
PREMIER LEAGUE

17:16 - 03.11.2023

Ποτσετίνο: «Είχα πει ότι οι μόνες ομάδες που δεν θα προπονούσα είναι η Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα»

Με την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Τσέλσι να είναι προ των πυλών, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε για την πρώην ομάδα του, το μέλλον των «μπλε» και για τους δύο συλλόγους τους οποίους δεν θα προπονούσε ποτέ.

Δεν είναι αρκετό και δεν μπορώ να το αποδεχτώ! Το αποτέλεσμα δεν πρέπει να είναι αυτό που είναι! Πώς γίνεται να μετράει αυτό το γκολ σε ένα πρωτάθλημα σαν αυτό της Premier League. Αυτό το πρωτάθλημα λέμε ότι είναι το καλύτερο στον κόσμο. Είμαι 20 χρόνια σε αυτή τη χώρα και τώρα ντρέπομαι», ανέφερε σε έξαλλη κατάσταση ο Αρτέτα.