Λαμία: «Η Αστυνομία δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ομάδας για έλεγχο στις κάμερες»

Ο κόσμος της Λαμίας

i

© Intime

Λαμία: «Η Αστυνομία δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ομάδας για έλεγχο στις κάμερες»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:13 - 08.03.2024

Με νέα ανακοίνωση επέστρεψε η Λαμία, η οποία υποστήριξε πως η ΕΛ.ΑΣ. δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα ελέγχου όσον αναφορά τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου.

Δίχως την παρουσία κόσμου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και ΑΕΚ, όπως έκανε γνωστό η ΔΕΑΒ την Παρασκευή (8/3). Μέσω ανακοίνωσης, η ομάδα της Φθιώτιδας υποστήριξε πως παρόλο που έκανε αίτημα στην ΕΛ. ΑΣ. για έλεγχο της τοποθέτησης και της σωστή λειτουργία του κλειστού κυκλώματος, εκείνη δεν ανταποκρίθηκε.

Στην ίδια τοποθέτηση γίνεται γνωστό πως ο σύλλογος της Στερεάς Ελλάδας θα επιστρέψει χρήματα στους φιλάθλους, οι οποίοι προμηθεύτηκαν εισιτήριο για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους ότι παρόλο που από το πρωί της Παρασκευής 8/3 και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έγιναν αιτήματα προς την Αστυνομία, προκειμένου να μεταβεί στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” και να πιστοποιήσει την τοποθέτηση και την σωστή λειτουργία του κλειστού κυκλώματος εποπτείας του γηπέδου, αυτή δεν ανταποκρίθηκε.

Λαμία: «Οι κάμερες που έλειπαν έχουν τοποθετηθεί, το ΔΑΚ πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ασφαλούς αγώνα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:48 - 08.03.2024

Λαμία: «Οι κάμερες που έλειπαν έχουν τοποθετηθεί, το ΔΑΚ πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ασφαλούς αγώνα»

Η ΠΑΕ Λαμία μέσω ανακοίνωσης εκφράζει την απορία της για την απόφαση να γίνει χωρίς κόσμο το ματς με την ΑΕΚ (10/3, 17:00) για την έλλειψη τριών καμερών, οι οποίες έχουν σήμερα τοποθετηθεί στο γήπεδο.

Ως εκ τούτου η ΔΕΑΒ έβγαλε σήμερα το βράδυ την τελική της απόφαση για απόρριψη της αίτησής μας, για ανάκληση της προηγούμενης απόφασής της για διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών της αναμέτρησης με την ΑΕΚ την Κυριακή 10/3. Έτσι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού. Ενημερώνουμε λοιπόν τους όλους τους φιλάθλους οι οποίοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για την παραπάνω αναμέτρηση ότι αυτά ακυρώνονται και από Δευτέρα θα γίνεται η σταδιακή επιστροφή των χρημάτων τους με τον ίδιο τρόπο που τα προμηθεύτηκαν».