Πρώτη νίκη της Λαμίας μετά από σχεδόν δύο μήνες

O Σλίβκα πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό

Πρώτη νίκη της Λαμίας μετά από σχεδόν δύο μήνες

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:13 - 03.01.2024

Η Λαμία πανηγύρισε το τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό και έτσι έφτασε στην πρώτη της νίκη μετά από σχεδόν δύο μήνες.

Μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα με τον Ολυμπιακό, η Λαμία πήρε το προβάδισμα με το εξαιρετικό σουτ του Σλίβκα. Άλλο τέρμα δεν σημειώθηκε και έτσι οι Φθιωτοί πανηγύρισαν ένα σπουδαίο τρίποντο, φέρνοντας νέα γκρίνια στο στρατόπεδο των Πειραιωτών. 

Αυτή η επικράτηση ήταν σημαντική και για έναν ακόμα λόγο, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Βόκολου. Διότι ήταν η πρώτη της ομάδας μετά από σχεδόν δύο μήνες ή αναλυτικότερα έπειτα από 66 ημέρες. Τελευταία φορά που ήρθε τρίποντο για τη Λαμία, συγκεκριμένα, ήταν στις 29/10 του 2023, όταν και εκείνη έφυγε με το «διπλό» από την Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα.

Ακολούθησε η ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό, το 3-0 από την ΑΕΚ, το 2-1 από τον Λεβαδειακό και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο, το 3-3 με τη Λαμία, το 3-0 από τον ΠΑΟΚ, το 2-1 από τον Βόλο και το 2-2 με τον Άρη. Αξίζει να σημειωθεί πως η Λαμία, τη δεδομένη βρίσκεται στην 7η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 20 βαθμούς. Επιπλέον, οι Φθιωτοί έχουν τη δεδομένη στιγμή πέντε νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και έξι ήττες.