Σεμινάριο από τον Γιάννη Σπυρόπουλο στους παίκτες της Λαμίας για τη διαιτησία

Οι παίκτες της Λαμίας παρακολουθούν το σεμινάριο για τη διαιτησία

i

© Lamia

Σεμινάριο από τον Γιάννη Σπυρόπουλο στους παίκτες της Λαμίας για τη διαιτησία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:53 - 12.10.2023

Το στέλεχος της ΚΕΔ, Γιάννης Σπυρόπουλος, παραχώρησε σεμινάριο στους ποδοσφαιριστές της Λαμίας, με θέμα τη διαιτησία.

Στη Λαμία βρέθηκε το στέλεχος της ΚΕΔ, Γιάννης Σπυρόπουλος, ο οποίος παραχώρησε σεμινάριο στους ποδοσφαιριστές της ομώνυμης ομάδας. Ο Υπεύθυνος Ορισμού και Ανάπτυξης για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές για τη διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας ανέφερε: 

«Σεμινάριο κανονισμών διαιτησίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/10 στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΣ Λαμία, στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από τον εκπαιδευτή της ΕΠΟ, κ. Γιάννη Σπυρόπουλο ο οποίος ενημέρωσε τους ανθρώπους της Λαμίας για τους κανονισμούς και τις διαφοροποιήσεις τους».

Προπόνηση και μπάρμπεκιου για τους κυανόλευκους

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι θέλει άμεσα τον Μπερνάρ στην Ατλέτικο Μινέιρο!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:38 - 12.10.2023

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι θέλει άμεσα τον Μπερνάρ στην Ατλέτικο Μινέιρο!

Ο προπονητής ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στον Μπερνάρ να παίξει στο Μουντιάλ του 2014 με τη «σελεσάο», τον καλεί να συναντηθούν ξανά στη Βραζιλία! Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα κάνει λόγο για άμεση κίνηση της Ατλέτικο Μινέιρο για την αγορά του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/10), μετά το τέλος της προπόνησης, στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τα υπόλοιπα μέλη της Λαμίας έκαναν μπάρμπεκιου μέσα σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα. Όλοι είχαν έτσι την ευκαιρία να απολαύσουν νόστιμα εδέσματα και να χαλαρώσουν από την έντονη καθημερινότητα.