Βλέπει Χουτεσιώτη και πρώην γκολκίπερ της ΑΕΛ η Λαμία

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

i

©intime

Βλέπει Χουτεσιώτη και πρώην γκολκίπερ της ΑΕΛ η Λαμία

Γιώργος Σακελλαρίου 00:35 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 00:40 - 15.06.2023

Η Λαμία έχει στη λίστα της τον Λευτέρη Χουτεσιώτη και τον Γκέργκελι Νάγκι.

Η Λαμία θέλει να κλείσει άμεσα τις θέσεις στον τερματοφύλακα.

Μετά την ανανέωση με τον Κοσέλεφ, φουλάρει για έναν ακόμα γκολκίπερ και ο ένας στόχος είναι από την ελληνική αγορά, ενώ ο δεύτερος αφορά έναν παλιό γνώριμο.

Από την Ελλάδα πρώτος στόχος είναι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό και ο δεύτερος ο Ούγγρος Νάγκι Γκέργκελι.

Οι δύο παίκτες εξετάζονται από τον Λεωνίδα Βόκολο και τους συνεργάτες του και άμεσα αναμένονται εξελίξεις από τη διοίκηση. Ο 29χρονος (20/7/94) πρώην τερματοφύλακας του Ιωνικού, ο οποίος σε δύο σεζόν μέτρησε 65 ματς, ενώ πριν πάει στη Νίκαια είχε 40 ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και εννέα με τον Ολυμπιακό, όπου ξεκίνησε την καριέρα του, αναζητά νέα ομάδα και η Λαμία έχει ήδη προσεγγίσει τον παίκτη, ώστε να ενημερωθεί για τις προθέσεις του.

Αντίθετα, πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Νάγκι Γκέργκελι. Ο Ούγγρος, που είναι επίσης 29 ετών (27/5/94) κι έχει παίξει στην ΑΕΛ (ήρθε τον Γενάρη του 2020), αγωνίζεται με την Πάκσι της χώρας του. Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2024, οπότε θα πρέπει να μείνει ελεύθερος ή να δώσει κάποιο ποσό η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας τον θέλει, ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά η υπόθεση δεν είναι απλή. Τη σεζόν που πέρασε ο Γκέργκελι είχε 27 συμμετοχές. Έχει παίξει επίσης στις ουγγρικές Γκιόρι, Ντουναουιβάρος, Βάσας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μέλος σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ουγγαρίας.

Την περασμένη εβδομάδα, παράλληλα, η Λαμία ανακοίνωσε την παραμονή του Αλεξέι Κοσέλεφ: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, Alexei Koselev.

Ο Μολδαβός τερματοφύλακας, παρόλο που έγινε μέλος της ομάδας μας στα μέσα Φεβρουαρίου του 2023, πραγματοποιώντας 1 εμφάνιση στο Κύπελλο και 4 στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League κατάφερε να συμβάλλει και αυτός από την μεριά του στην δύσκολη παραμονή της ομάδας μας στην πρώτη κατηγορία και ως εκ τούτου θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του συλλόγου και την ερχόμενη σεζόν.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!»