Παρελθόν από τη Λαμία ο Καραμάνος

Τάσος Καραμάνος

i

©Intime

Παρελθόν από τη Λαμία ο Καραμάνος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 13:19 - 03.07.2023

Η Λαμία ανακοίνωσε σήμερα (3/7) την λήξη της συνεργασίας της με τον Τάσο Καραμάνο, έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Η Λαμία ανακοίνωσε σήμερα (03/07) την λύση της συνεργασίας της με τον Τάσο Καραμάνο, ο οποίος αποχώρησε μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στους Φθιώτες. 

Το συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού με την Λαμία ολοκληρώθηκε και όπως έγινε σήμερα γνωστό, το οποίο δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Υπενθυμίζεται πως από την ομάδα της Φθιώτιδας, έχουν ήδη αποχωρήσει οι Ντάνι Μπεχαράνο (Νέα Σαλαμίνα), Θανάσης Γκαραβέλης και Γιώργος Μανούσος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την λήξη του συμβολαίου και την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 32χρονο επιθετικό, Τάσο Καραμάνο, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει θερμά για τα πέντε χρόνια άψογης συνεργασίας και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του. 

Ο Τάσος εντάχθηκε στην οικογένεια της Λαμίας τον Αύγουστο του 2018 και μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του είχε συμπληρώσει 135 συμμετοχές με τα χρώματα της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 8 γκολ και 8 ασίστ. 

Ένας αθλητής που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για το ήθος και τη συμπεριφορά του και αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών της όλα αυτά τα χρόνια».

Νάγκι και με τη... βούλα στη Λαμία

Η Λαμία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ούγγρο τερματοφύλακα Γέργκελι Νάγκι. Ο 29χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της χώρας του, Πακς, ενώ επίσης έχει παρελθόν και στην Ελλάδα. Ο Νάγκι είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΛ από τον Γενάρη του 2020 μέχρι τον Ιούλιο του 2021. 

Τέλος ο Ρόμανιτς

Μετά από μια πενταετία, Λαμία και Λάζαρ Ρόμανιτς θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους! Η ομάδα της Φθιώτιδας με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν από κοινού τη συνεργασία τους, με τον Σέρβο άσο να είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Λαμία έκανε δικό της τον 25χρονο μεσοεπιθετικό το καλοκαίρι του 2018 από τον Ερυθρό Αστέρα και σε αυτή την πενταετία μέτρησε 10 γκολ και 10 ασίστ σε 123 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.