Επιστροφή στις νίκες για την Μετς, συνεχίζεται ο... κατήφορος για τη Λανς

Επιστροφή στις νίκες για την Μετς, συνεχίζεται ο... κατήφορος για τη Λανς

Ελένη Ανδρικοπούλου 00:14 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 17.09.2023

Η Μετς των δύο τελικών πήρε την νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Γιόελ Ασόρο κόντρα στη Λανς στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Ligue 1.

Ούτε τώρα η Λανς! Η ομάδα του Φρανκ Εζ ηττήθηκε από την Μετς με 1-0 εντός έδρας στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Ligue 1. Το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι είχε μονάχα δύο ευκαιρίες στο ματς αλλά κατάφερε να φύγει με το «διπλό» χάρη στο γκολ του Τζόελ Οσόρο στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι από την άλλη είχαν 31 ευκαιρίες αλλά καμία δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ. 

Η Μετς έτσι επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία κόντρα στην Σταντ ντε Ρενς την προηγούμενη αγωνιστική (1-1). Παράλληλα αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι τη φετινή σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα, η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ βαθμούς. 

Από την άλλη η κατηφόρα συνεχίζεται για τη Λανς, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης για τη σεζόν 2023-24. Μετρά τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ένα βαθμό. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1: 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (6ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: