Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Πήρε την ισοπαλία η Ρεν αν και βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ από τη Λιλ
i

©prtscr

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Πήρε την ισοπαλία η Ρεν αν και βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ από τη Λιλ

Ορέστης Καδδάς 20:02 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 16.09.2023

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, Ρεν, πήρε τελικά την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στη Λιλ, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πρώτη δυο γκολ και έτσι έμεινε αήττητη μετά από 5 αγωνιστικές στη Ligue 1.

Η Ρεν εάν και έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Λιλ μέχρι το 73', κατόρθωσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και χάρη στο 2-2 έμεινε αήττητη στη Ligue 1 μετά από πέντε αγωνιστικές, έχοντας μάλιστα τέσσερις ισοπαλίες.

Η Ρεν φαινόταν ότι θα δεχτεί την πρώτη της ήττα για τη χρονιά με τη Λιλ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με δύο γκολ μέχρι το 73, ωστόσο η ομάδα του Μπρουνό Ζενεσιό έκανε την αντεπίθεση και εν τέλει πήρε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Λιλ πήρε το προβάδισμα στο 33΄ με τον 17χρόνο σέντερ μπακ Λενί Γιορό να κάνει το 1-0 έπειτα από ασίστ του Ρεμί Καμπελά. Το 2-0 έκανε ο Μπαφοντέ Ντιακιτέ στο 62' και σε αυτό το χρονικό επίπεδο το «Ροαζόν Παρκ» ετοιμαζόταν για την πρώτη ήττα της σεζόν.

Οι παίκτες όμως της ομάδας της Βρετάνης είχαν άλλη άποψη. Αρχικά ο Ασινιόν στο 74' πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Σεβαλιέ κάνοντας το 2-1 και στο 89' ο Ιμπραΐμ Σαλάχ ισοφάρισε σε 2-2, έπειτα από κόντρα σε αμυντικό της Λιλ.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Ligue 1:

Το πρόγραμμα της επόμενης (6ης) αγωνιστικής: