Η Λάτσιο του Μανδά επέστρεψε στις νίκες με τεσσάρα κόντρα στην Σαλερνιτάνα του Μανωλά

Η Λάτσιο του Μανδά επέστρεψε στις νίκες με τεσσάρα κόντρα στην Σαλερνιτάνα του Μανωλά

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:43 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 12.04.2024

Η Λάτσιο του Χρήστου Μανδά επικράτησε κόντρα στην Σαλερνιτάνα του Κώστα Μανωλά με 4-1, για την 32η αγωνιστική της Serie A.

Η Λάτσιο του Χρήστου Μανδά άφησε πίσω της την ήττα από τη Ρόμα, νικώντας εντός έδρας με 4-1 τη Σαλερνιτάνα του Κώστα Μανωλά, με φόντο την 32η αγωνιστική της Serie A.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 49 βαθμούς, ενώ η Σαλερνιτάνα παραμένει ουραγός με μόλις 15 πόντους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 7ο λεπτό πήραν το προβάδισμα. Ο Φελίπε Άντερσον έκανε μια εξαιρετική κούρσα, πάτησε περιοχή και με καταπληκτικό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 14' η Λάτσιο κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο ματς με τον Ματίας Βεσίνο. ο οποίος με κοντινό τελείωμα σημείωσε το 2-0 για τους «λατσιάλι».

Δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Λουμ Τσαούνα. Ο Τζούλιο Ματζόρε βρήκε τον Γάλλο ποδοσφαιριστή μέσα στη περιοχή και εκείνος με ωραία κεφαλιά έκανε το 2-1 για την Σαλερνιτάνα.

Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ δεν πτοήθηκε από το γκολ που δέχθηκε και στο 35ο λεπτό βρήκαν δίχτυα για τρίτη φορά. Ο Βραζιλιάνος πήρε τη πάσα του Λουίς Αλμπέρτο και με κοντινό σουτ έκανε το 3-1 για την Λάτσιο. Το τελικό 4-1 για τους γηπεδούχους διαμόρφωσε ο Γκουστάβ Ίζακσεν στο 87ο λεπτό, μετά από ασίστ του Νικολό Ροβέλα.

Ο Χρήστος Μανδάς αγωνίστηκε βασικός για την Λάτσιο και είχε καλή παρουσία με τέσσερις επεμβάσεις, ενώ ο Κώστας Μανωλάς πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 32ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (33ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ