Σε ψυχιατρική κλινική ο Λαβέτσι: «Προσπάθησα να κάνω αποτοξίνωση μόνος μου, αλλά δεν τα κατάφερα»

Εζέκιελ Λαβέτσι

i

©Photo by Xavier Laine/Getty Images/Ideal Images

Σε ψυχιατρική κλινική ο Λαβέτσι: «Προσπάθησα να κάνω αποτοξίνωση μόνος μου, αλλά δεν τα κατάφερα»

Κώστας Τόπας 08:05 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:09 - 26.01.2024

Ο Εζέκιελ Λαβέτσι συνεχίζει να βιώνει δύσκολες στιγμές κι αυτή τη φορά χρειάστηκε ιατρική βοήθεια. Η εφημερίδα «Equipe» δημοσίευσε ότι ο Αργεντινός έχει εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική στο Μπουένος Άιρες για τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Προσπάθησε με τη θέλησή του, αλλά ο εθισμός στο αλκοόλ έχει ξεπεράσει τον Εζεκιέλ Λαβέτσι. Ο πρώην ποδοσφαιριστής χρειάζεται ιατρική βοήθεια και έχει εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική στο Μπουένος Άιρες, σύμφωνα με τη «Equipe». Μετά από μια πρώτη προσπάθεια σε άλλη ιατρική κλινική, ο άλλοτε φορ της Παρί δεν μπορεί να βγει νικητής εδώ και εβδομάδες. 

Ο Λαβέτσι πήρε την απόφαση να μπει στην ψυχιατρική κλινική σε συνθήκες πλήρους απομόνωσης, αφού δεν έχει τηλεόραση και το κινητό του μπορεί να το χρησιμοποιήσει μόνο για λίγες ώρες την ημέρα. Ενώ, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι δέχεται επισκέψεις μόνο από στενούς συγγενείς του.

«Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το κάνω. Πρέπει να αλλάξω τη ζωή μου και τις συνήθειές μου. Και πρέπει να τα κάνω όλα αυτά για τον γιο μου. Είχα πάει πολύ μακριά. Προσπάθησα να κάνω αποτοξίνωση μόνος μου στο σπίτι της Πιλάρ αλλά δεν μπορούσα. Δεν είχα άλλη επιλογή», ​​ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κατάσταση της υγείας του Εζεκιέλ Λαβέτσι είναι ανησυχητική εδώ και εβδομάδες. Ο 18χρονος γιος του, Τόμας, αρνήθηκε την υποτιθέμενη υπερβολική δόση του πατέρα του: «Ο μπαμπάς μου είναι καλά και υποβάλλεται σε θεραπεία. Σταματήστε να δημιουργείτε πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν έχει πάρει υπερβολική δόση ή οτιδήποτε άλλο λένε».

Όλα αυτά, λίγες εβδομάδες αφότου ο Αργεντίνος μαχαιρώθηκε από συγγενικό του πρόσωπο, κατά τη διάρκεια ενός καυγά. Τώρα, περνάει μία ακόμη δύσκολη φάση στη ζωή του...