Ανακοίνωσε τον 18χρονο Γκαμπριέλ Μοσκάρδο η Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μοσκάρδο στην Παρί Σεν Ζερμέν

i

© PSG

Ανακοίνωσε τον 18χρονο Γκαμπριέλ Μοσκάρδο η Παρί Σεν Ζερμέν

Στέλιος Βαρδάκης • 20:19 - 25.01.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Βραζιλιάνου μέσου Γκαμπριέλ Μοσκάρδο α[πό την Κορίνθιας.

Μεταγραφή με φόντο... το μέλλον έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν που ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου μέσου Γκάμπριελ Μοσκάρδο από τη Κορίνθιανς. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028.

Ο Μοσκάρδο προέρχεται από τις ακαδημίες τις Κόρινθιανς και εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα το καλοκαίρι του 2023. Εντός του έτους πραγματοποίησε 25 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

Για τον Βραζιλιάνο μέσο είχαν δείξει ενδιαφέρον κι άλλοι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης, όπως η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ, με τους Παριζιάνους να κινούνται πιο γρήγορα από όλους για να πάρουν την υπογραφή του παίκτη. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Παρί Σεν Ζερμέν- αυτή είναι μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Είναι ένα πρότζεκτ με μερικούς ταλαντούχους νέους παίκτες μέσα σε αυτό. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα και να γνωρίσω την ομάδα και το προπονητικό επιτελείο και ελπίζω να κερδίσω πολλά τρόπαια και να κάνω τους φιλάθλους χαρούμενους», δήλωσε ο νεαρός μέσος. 

Η συμφωνία ανάμεσα στην γαλλική και τη βραζιλιάνικη ομάδα για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα φτάσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Μοσκάρδο θα παραμείνει ως δανεικός στην Κορίνθιανς έως το καλοκαίρι όπου θα ενταχθεί στην Παρί εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παρί:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 18χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Γκαμπριέλ Μοσκάρντο, ο οποίος εντάσσεται στον σύλλογο της πρωτεύουσας μέχρι το 2028 και αμέσως μετά θα παραχωρηθεί δανεικός στην SC Corinthians μέχρι το τέλος της σεζόν».