Η Λέστερ ανακοίνωσε τους Γουίνκς και Κόαντι!

Χάρι Γουίνκς-Κόνορ Κόαντι

Η Λέστερ ανακοίνωσε τους Γουίνκς και Κόαντι!

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:01 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:05 - 01.07.2023

Η Λέστερ ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Χάρι Γουίνκς και Κόνορ Κόαντι, η οποία έχει στόχο να κερδίσει την άνοδο στην Premier League.

Η Λέστερ ολοκλήρωσε την απόκτηση του μέσου της Τότεναμ, Χάρι Γουίνκς, με μεταγραφή 10 εκατομμυρίων λιρών, με τον Κόνορ Κόαντι να εντάσσεται επίσης στους «αλεπούδες» για 7,5 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο Γουίνκς εντάχθηκε για πρώτη φορά στην ακαδημία της Τότεναμ σε ηλικία πέντε ετών και προχώρησε στην ακαδημία του συλλόγου, ενώ έπαιξε στην πρώτη ομάδα κατά τη διάρκεια της θητείας του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, κερδίζοντας 10 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα. 

Δυσκολεύτηκε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της επόμενης τριάδας προπονητών των «σπιρουνιών» Ζοσέ Μουρίνιο, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο και Αντόνιο Κόντε, αφού έκανε μόλις 19 εμφανίσεις στην Premier League τη σεζόν 2021-22, δόθηκε δανεικός στη Σαμπντόρια το περασμένο καλοκαίρι. 

«Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για την πρόκληση που έχω μπροστά μου. Είναι ένας καταπληκτικός σύλλογος με μεγάλη ιστορία και οι εγκαταστάσεις είναι απίστευτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και έτοιμος να ξεκινήσω». 

Και συμπλήρωσε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω, να κάνω μια πλήρη προετοιμασία με την ομάδα και να ετοιμαστώ για τους αγώνες που έρχονται. Ανυπομονώ επίσης για μια νέα πρόκληση, για να προκαλέσω τον εαυτό μου. Το να έρθεις σε έναν σύλλογο όπως η Λέστερ είναι η τέλεια ευκαιρία για να το κάνεις αυτό», είπε ο Γουίνκς στην ιστοσελίδα του συλλόγου.  

Ο Γουίνκς εντυπωσίασε παρά το πρόβλημα στον αστράγαλο και τον υποβιβασμό της ιταλικής ομάδας, με τη Λέστερ να εξασφαλίζει τις υπηρεσίες του σε τριετές συμβόλαιο, αφού ο Τζέιμς Μάντισον υπέγραψε στη Τότεναμ. 

Ο ΠΑΟΚ έριξε τις πιθανότητες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για πρωτάθλημα μετά την πρόταση στον Τσάλοφ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:28 - 29.06.2023

Ο ΠΑΟΚ έριξε τις πιθανότητες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για πρωτάθλημα μετά την πρόταση στον Τσάλοφ

Η πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Φέντορ Τσάλοφ φαίνεται πως αλλάζει τις ισορροπίες στο ρωσικό πρωτάθλημα, αφού στο άκουσμα της είδησης ανέβηκαν οι αποδόσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για κατάκτηση του τίτλου.

Στη Λέστερ και ο Κόαντι 

Λίγο μετά την επιβεβαίωση της άφιξης του Γουίνκς, η Λέστερ υπέγραψε έναν άλλον Άγγλο διεθνή καθώς ο Κόνορ Κόαντι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τις «αλεπούδες». 

Ο κεντρικός αμυντικός, που συμμετείχε επίσης 10 φορές, πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Έβερτον και μετακόμισε έναντι άγνωστης αμοιβής, που πιστεύεται ότι είναι της τάξης των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ.

«Είμαι απολύτως χαρούμενος. Ανυπομονούσα να έρθω εδώ, να δω προφανώς τους πάντες και να υπογράψω το συμβολαιο μου. Τώρα είμαι εδώ, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος… είναι κάτι που ήθελα απεγνωσμένα να το κάνω», είπε ο Κόαντι στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λέστερ.