Ο ΠΑΟΚ έριξε τις πιθανότητες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για πρωτάθλημα μετά την πρόταση στον Τσάλοφ

Ο Τσάλοφ με τους συμπαίκτες του

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ έριξε τις πιθανότητες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για πρωτάθλημα μετά την πρόταση στον Τσάλοφ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:28 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 29.06.2023

Η πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Φέντορ Τσάλοφ φαίνεται πως αλλάζει τις ισορροπίες στο ρωσικό πρωτάθλημα, αφού στο άκουσμα της είδησης ανέβηκαν οι αποδόσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για κατάκτηση του τίτλου.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αποτέλεσε παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ψάχνει τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό, όσον αφορά τη θέση του σέντερ φορ. Το όνομα που παίζει δυνατά στα ρεπορτάζ του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι αυτό του Φέντορ Τσάλοφ, με την ομάδα να επιβεβαιώνει της προθέσεις της.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε τις αποδόσεις της ΤΣΣΚΑ

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στη Ρωσία, για την περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει προσφέρει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το ποσό των 4 εκατ. ευρώ για την αγορά του 60% των δικαιωμάτων του και περιμένει απάντηση από την ομάδα της Ρωσίας.

Πριν καν, όμως, εκείνη τη δώσει, οι πιθανότητες της για κατάκτηση του επερχόμενου πρωταθλήματος έπεσαν και μόνο στη σκέψη αποχώρησης του επιθετικού. Πιο αναλυτικά, μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τσαλόφ να αποτελεί παρελθόν, η απόδοση από τους bookmakers για «σκαρφάλωμα» του κλαμπ στην κορυφή της Russian Premier League ανέβηκε στα 11.00 το οποίο μεταφράζεται σε 9% πιθανότητα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 25χρονος φορ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ΤΣΣΚΑ, ενώ για έναν χρόνο έχει αγωνιστεί ως δανεικός στη Βασιλεία. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 24 γκολ κι έξι ασίστ σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ επίσης έχει προσθέσει στο βιογραφικό του και τέσσερις συμμετοχές με την Εθνική Ρωσίας.