«Τούμπαρε» σε δύο λεπτά τη Φιορεντίνα με απίστευτη ανατροπή στις καθυστερήσεις η Λέτσε
i

© Glomex

«Τούμπαρε» σε δύο λεπτά τη Φιορεντίνα με απίστευτη ανατροπή στις καθυστερήσεις η Λέτσε

Γιάννης Λιβανός • 00:48 - 03.02.2024

Απίστευτο φινάλε στο παιχνίδι Λέτσε - Φιορεντίνα! Οι γηπεδούχοι βρήκαν το σθένος και πραγματοποίησαν τρομερή ανατροπή στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, νικώντας με 3-2 τη Φιορεντίνα.

Η Φιορεντίνα ήθελε να επιστρέψει στις νίκες, για να μην απομακρυνθεί κι άλλο από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Κι όλα έδειχναν πως θα κατάφερναν να πάρουν τη νίκη. Αυτό τουλάχιστον μέχρι το 90'.

Μέσα σε δύο λεπτά η Λέτσε έκανε το απίστευτο! Έβαλε δύο γκολ στα «χασομέρια» του παιχνιδιού και έστειλε στη Φλωρεντία την αντίπαλο της με σκυμμένα τα κεφάλια.

Η Λέτσε είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, στο 11ο λεπτό του αγώνα, με τον Καμπά όμως να σημαδεύει το δοκάρι! Έξι λεπτά αργότερα ωστόσο ο Ουντίν με ωραία εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η Λέτσε ήταν σαφώς καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και στο 26' είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει το προβάδισμα της, με τον Κρστόβιτς να πετυχαίνει πάλι το δοκάρι του Τερατσιάνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φιορεντίνα μπήκε αποφασισμένη να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού. Ο Μπελότι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που έδωσε ώθηση στην ομάδα της Φλωρεντίας. Έτσι η ισοφάριση ήταν θέμα λεπτών για να έρθει. 

Ο Μαντραγκόρα λοιπόν έκανε το 1-1 στο 50', με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής. «Οι βιόλα» μάλιστα πέρασαν μπροστά στο σκορ, όταν ο πορτιέρο της Λέτσε, Φαλκόνε στο 67' υπέπεσε σε τραγικό λάθος, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπελτράν να πετύχει το 2-1.

Στο 87' η Φιορεντίνα είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει το προβάδισμα της, όμως ο Μπελότι σημάδεψε το δοκάρι του Φαλκόνε. Παρολ' αυτά η Λέτσε βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και μέσα σε 120 δευτερόλεπτα «τέζαρε» τη Φιορεντίνα. 

Στο 91′ ο Πίκολι με κεφαλιά έκανε το 2-2, για να έρθει αμέσως μετά, στο 92′, το 3-2 από τον Ντόργκου, μέσα σε κλίμα έντονων πανηγυρισμών από τους γηπεδούχους.

Στο κόλπο ακόμη μία ιταλική ομάδα για τον Μανωλά
SERIE A

23:05 - 02.02.2024

Στο κόλπο ακόμη μία ιταλική ομάδα για τον Μανωλά

Ο γενικός αρχηγός της Σαλερνιτάνα, Βάλτερ Σαμπατίνι εκμεταλλευόμενος ότι γνωρίζει πολύ καλά τον Κώστα Μανωλά από το κοινό τους πέρασμα στη Ρόμα, θέλει να πείσει τον Έλληνα στόπερ να μετακομίσει στο Σάλερνο.

Με αυτή τη συγκλονιστική νίκη η Λέτσε «σκαρφάλωσε» στην 13η θέση της βαθμολογίας της Serie A με 24 βαθμούς, ενώ η Φιορεντίνα παρέμεινε στην έβδομη θέση με 34 πόντους. Κάπως έτσι «οι βιόλα» κινδυνεύουν να κατρακυλήσουν ακόμη πιο κάτω στον βαθμολογικό πίνακα, αφού σε περίπτωση που οι Νάπολι και Μπολόνια νικήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, τότε θα την περάσουν στη βαθμολογία.