Δεν το κουνάει από την Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόφσκι: Θέλει να κάτσει ακόμα δύο χρόνια στους «μπλαουγκράνα»

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

i

©Photo by Alvaro Medranda/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Δεν το κουνάει από την Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόφσκι: Θέλει να κάτσει ακόμα δύο χρόνια στους «μπλαουγκράνα»

Δημήτρης Χούπης 09:47 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 04:21 - 21.05.2024

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι θέλει να κάτσει στην ομάδα για ακόμα δύο χρόνια.

Δεν το κουνάει από την Μπαρτσελόνα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός πριν από το παιχνίδι με τη Βαλένθια ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει στους «μπλαουγκράνα», κάτι που έκανε γνωστό και σε δηλώσεις του στη BILD.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος φορ είχε ακουστεί αρκετά πως το καλοκαίρι μπορεί να αποχωρούσε από την ομάδα της Βαρκελώνης, μιας και είχε προτάσεις από συλλόγους του MLS και της Σαουδικής Αραβίας. Ωστόσο εκείνος δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει, αντιθέτως θέλει να μείνει για ακόμα δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Γι' αυτό ο Τσάβι άλλαξε γνώμη: Οι όροι στους οποίους συμφώνησε για να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα
LA LIGA

09:36 - 26.04.2024

Γι' αυτό ο Τσάβι άλλαξε γνώμη: Οι όροι στους οποίους συμφώνησε για να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι άλλαξε την απόφασή του και θα παραμείνει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν. Οι όροι στους οποίους συμφώνησε και θα συνεχίσει να ηγείται των Καταλανών.

«Το να πω αντίο στην Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση. Νιώθω και πάλι καλά σωματικά τώρα. Είχα προβλήματα στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά τα πράγματα βελτιώθηκαν το 2024.

Όσο συνεχίζω να αισθάνομαι τόσο καλά όσο τώρα και παρατηρώ στην προπόνηση ότι κανείς δεν με ξεπερνάει, θέλω να συνεχίσω να παίζω. Σήμερα λέω ότι αυτό θα συνεχιστεί για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια.

Μόνο όταν παρατηρήσω ότι δεν είμαι πλέον σωματικά στο κορυφαίο επίπεδο και πονάω, θα άρχιζα να το σκέφτομαι. Δεν είναι όμως, έτσι τα πράγματα.

Δεν έχω ασχοληθεί ούτε δευτερόλεπτο με τη Σαουδική Αραβία και τις ΗΠΑ. Αυτό δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή.

Κάποια στιγμή είναι αυτό που λέει η καρδιά μου και το κεφάλι μου. Όταν θα είμαι 38 ετών και θα έρθει ο πόνος, πρέπει να αναρωτηθώ: Θέλω να συνεχίσω; Αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι και να σχεδιάζω για τόσο μακριά.

Προς το παρόν όμως, λέω ότι σίγουρα μπορώ να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο μέχρι το 2026», ήταν τα λόγια του. Τη φετινή σεζόν ο Πολωνός έχει βρει δίχτυα 23 φορές και έχει μοιράσει εννέα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.