Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο έχει... μέταλλο νικητή: Τρεις από τις τελευταίες τέσσερις νίκες της ήρθαν στις καθυστερήσεις
i

©Photo by Lars Baron/Getty Images

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο έχει... μέταλλο νικητή: Τρεις από τις τελευταίες τέσσερις νίκες της ήρθαν στις καθυστερήσεις

Δημήτρης Χούπης 08:46 - 07.02.2024

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει αποδειχθεί... σκληρό καρύδι τη φετινή σεζόν. Οι τελευταίες της τρεις από τις τελευταίες της νίκες μάλιστα έχουν έρθει στις καθυστερήσεις.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίζει ακάθεκτη τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Γερμανίας. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο στην Bundesliga είναι πρώτη με δύο βαθμούς διαφορά από την Μπάγερν Μονάχου και το ερχόμενο Σάββατο (10/2) οι δυο τους παίζουν ντέρμπι κορυφής, με τη νικήτρια να παίρνει προβάδισμα τίτλου. 

Το εντυπωσιακό με τις «ασπιρίνες» τη φετινή σεζόν είναι ότι ακόμα δεν έχει ήττα, ενώ στο πρωτάθλημα έχει και την καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχτεί μόλις 14 γκολ. Πέντε λιγότερα από την Μπάγερν Μονάχου. Όπως και να 'χει η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έχει αποδειχθεί... σκληρό καρύδι, αφού ακόμα κι όταν όλα δείχνουν ότι η κατάσταση θα στραβώσει, στο τέλος θα καταφέρει να κερδίσει. 

Ενδεικτικό αυτού είναι ότι τρεις από τις τελευταίες τέσσερις νίκες, έχουν έρθει στις καθυστερήσεις. Στον εκτός έδρας αγώνα με την Άουγκσμπουργκ, ο Παλάσιος έσωσε την... παρτίδα στο 90+4', ενώ και με τη Λειψία ο Πιέρο Ικναπιέ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο 90+1'. Στο χθεσινό ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας απέναντι στη Στουτγάρδη, η Λεβερκούζεν ανέτρεψε τον αγώνα και πήρε τη νίκη - πρόκριση για τα ημιτελικά χάρη στο γκολ του Τα στο 90'.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο είναι ο Βίκτορ Μπονιφάς με δέκα γκολ, ενώ ακολουθεί ο Γκριμάλδο με εφτά και ο Βιρτζ με πέντε.