«Τρένο» και στο Κύπελλο η Λεβερκούζεν που ονειρεύεται νταμπλ!
i

Photo by Lars Baron/Getty Images

«Τρένο» και στο Κύπελλο η Λεβερκούζεν που ονειρεύεται νταμπλ!

Πάνος Κορομηλάς 23:58 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 07.02.2024

Σε μία φοβερή αναμέτρηση η Λεβερκούζεν παρότι βρέθηκε να χάνει, επικράτησε 3-2 της Στουτγάρδης και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Η απίθανη Λεβερκούζεν των... θαυμάτων και της αήττητης πορείας σε όλες τις διοργανώσεις, αφήνει το σημάδι της και στο Κύπελλο Γερμανίας, καθώς με... buzzer beater του Ταχ, πήρε μία μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, επικρατώντας 3-2 της Στουτγάρδης στην «Bay Arena».

Μία μεγάλη νίκη (η 26η σε 30 ματς σε όλες τις διοργανώσεις) για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο που ήρθε με ανατροπή και με πολύ μεγάλο πείσμα απ' τις «ασπιρίνες», απέναντι σε έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Λίγες μέρες πριν απ' το μεγάλο ντέρμπι της Λεβερκούζεν με την Μπάγερν (10/2), οι Σουηβοί προηγήθηκαν δύο φορές στην έδρα της Μπάγερ με τα γκολ των Άντον (11') και Φούριχ (58'). Ενδιάμεσα ισοφάρισε ο Άντριχ στο 50', όμως η μεγάλη αντεπίθεση των γηπεδούχων ήρθε μετά το 60ο λεπτό.

Μπάγερν και Λεβερκούζεν έκαναν τη δουλειά και η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται
BUNDESLIGA

19:30 - 03.02.2024

Μπάγερν και Λεβερκούζεν έκαναν τη δουλειά και η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται

Η Μπάγερν πήρε τη νίκη με 3-1 επί της Γκλάντμπαχ, η Λεβερκούζεν επικράτησε 2-0 της Ντάρμσταντ και η κατάσταση στην κορυφή της Bundesliga παρέμεινε ίδια, με τις «ασπιρίνες» να είναι στο +2 από τους Βαυαρούς.

Στο 66' ο Αντλί, που είχε περάσει στο γήπεδο δύο λεπτά νωρίτερα, έφερε το ματς στα ίσα και στο 90' ο Ταχ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 μετά από ασίστ του Βιρτς, οδηγώντας την ομάδα του στα ημιτελικά του DFB-Pokal, όπου φαντάζει πια κι ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση