Λίβερπουλ: Ακούγεται ξανά ο Ματέους Νούνιες
i

Ο Ματέους Νούνες/printscreen

Λίβερπουλ: Ακούγεται ξανά ο Ματέους Νούνιες

Sportal newsroom 17:48 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 17.01.2023

Το όνομα του Ματέους Νούνιες είναι ξανά στο προσκήνιο για τη Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να κάνουν τη προσπάθειά τους για να τον αποκτήσουν την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Λίβερπουλ θέλει να αποκτήσει τον Ματέους Νούνιες. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δε θα κάνει τον Γενάρη προσπάθεια να τον αποκτήσει, αλλά την επόμενη σεζόν.

Το όνομα του Πορτογάλου αποτελεί ουσιαστικά ακόμα μία εναλλακτική λύση για το κέντρο των «κόκκινων», αφού ο Νάμπι Κεϊτά και ο Άλεξ-Όξκλεϊντ Τσάμπερλεϊν θα αποχωρήσουν από το Άνφιλντ το καλοκαίρι. Πρώτος μεταγραφικός στόχος της Λίβερπουλ παραμένει ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. 

Λέγεται επίσης ότι στη Γουλβς, που αγωνίζεται ο Νούνιες, στις συζητήσεις για το μέλλον του έχει ήδη μπει στη κουβέντα η πιθανή μεταγραφή του στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Ο 24χρονος ακούγεται ακόμα μία φορά για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, καθώς και το καλοκαίρι η Λίβερπουλ είχε δείξει ενδιαφέρον, αλλά τελικά κατέληξε στη Γουλβς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να ξεδιπλώσει τις ικανότητές του, έχοντας σε είκοσι συμμετοχές μόλις μία ασίστ. Ενδεικτικό του ότι δεν έχει κάνει καλή σεζόν, είναι ότι και η ίδια η ομάδα δεν είναι στα καλύτερά της, αφού είναι στη 16η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, μόλις δύο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.