Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ που έπιασε Νταλγκλίς και Τζέραρντ και ο Mr. Assist Ρόμπερτσον (pics & vid)
i

Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Άστον Βίλα/ ©Twitter

Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ που έπιασε Νταλγκλίς και Τζέραρντ και ο Mr. Assist Ρόμπερτσον (pics & vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Άντι Ρόμπερτσον έγραψαν ιστορία στο εκτός έδρας ματς της Λίβερπουλ με την Άστον Βίλα.

Εύκολο βράδυ είχε η Λίβερπουλ στο «Βίλα Παρκ», καθώς επικράτησε με 3-1 της Άστον Βίλα για τη Boxing Day. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έδειξε με το καλημέρα πως θέλει την νίκη. Στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά από εκτέλεση κόρνερ και γύρισμα του Ρόμπερτσον, με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Όλσεν για το 0-1.

Επίσημο: «Βόμβα» με Χάκπο η Λίβερπουλ!
PREMIER LEAGUE

00:00 - 27.12.2022

Επίσημο: «Βόμβα» με Χάκπο η Λίβερπουλ!

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και επίσημα ο Κόντι Χάκπο, καθώς με αστραπιαίες κινήσεις έκλεισε την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού, με την Αϊντχόφεν να ανακοινώνει τη μεταγραφή.

Αυτό το γκολ ήταν ιστορικό τόσο για τον σκόρερ όσο και για τον «σερβιτόρο». Ο Αιγύπτιος σταρ έφθασε τα 172 γκολ με τη φανέλα των «reds» σε 277 συμμετοχές και βρίσκεται στην έβδομη θέση των σκόρερ όλων των εποχών της Λίβερπουλ, μαζί με τον Κένι Νταλγκλίς. Επιπλέον, ο Σαλάχ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ που πετυχαίνει περισσότερα από 50 γκολ και μοιράζει πάνω από 50 ασίστ μετά τον Στίβεν Τζέραρντ. 

Πάμε τώρα και στον Άντι Ρόμπερτσον. Ο Σκωτσέζος αριστερός αμυντικός της Λίβερπουλ με την ασίστ που μοίρασε στον συμπαίκτη του έφθασε τις 54 στην Premier League και ξεπέρασε τον Λέιτον Μπέινς, όντας πλέον ο κορυφαίος «αμυντικός» πασέρ στην ιστορία του πρωταθλήματος!