Διαδικτυακό... trash talking μεταξύ των αδερφών ΜακΆλιστερ ενόψει του Λίβερπουλ - Σεν Ζιλουάζ

Διαδικτυακό... trash talking μεταξύ των αδερφών ΜακΆλιστερ ενόψει του Λίβερπουλ - Σεν Ζιλουάζ

Δημήτρης Χούπης 17:28 - 05.10.2023

Οικογενειακός «εμφύλιος» θα γίνει σήμερα (5/10) στο Anfield καθώς ο Αλέξις ΜακΆλιστερ της Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει τον αδερφό του Κέβιν που παίζει στην Σεν Ζιλουάζ. Πριν το ματς όμως οι δυο τους είχαν ένα... trash talking.

Η Λίβερπουλ θα υποδεχτεί στο Anfield τη Σεν Ζιλουάζ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Στόχος των «κόκκινων» είναι να συνεχίσουν νικηφόρα στη διοργάνωση μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί της ΛΑΣΚ με 3-1, ενώ από την άλλη η βελγική ομάδα θα «παλέψει» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Ο αγώνας σήμερα (5/10) όμως έχει ιδιαίτερη σημασία για δύο παίκτες. Συγκεκριμένα στο Anfield θα γίνει οικογενειακός «εμφύλιος» αφού ο Αλέξις ΜακΆλιστερ της Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει τον αδερφό του Κέβιν που παίζει στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Πριν το παιχνίδι λοιπόν τα δύο αδέρφια είχαν μια βιντεοκλήση, στην οποία άρχισαν το trash talking.

Την κόντρα την ξεκίνησε ο Κέβιν, ο οποίος ανέφερε ότι ξεκουράζεται αφού έρχεται ένα εύκολο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την αντίδρασή του στο αεροπλάνο, όταν ο πιλότος τους είπε πως θα παίξουν κόντρα στη Λίβερπουλ. «Για μένα το να παίξω στο Anfield, ακούγοντας το You' ll Never Walk Alone είναι κάτι συναρπαστικό», είπε ο μέσος της Σεν Ζιλουάζ

«Ελπίζω να μην το απολαύσεις. Θέλω να υποφέρεις. Μπορώ να στο πω, επειδή έχω υπάρξει στο Anfield ως παίκτης της Λίβερπουλ, αλλά και ως αντίπαλος. Ως αντίπαλος θα νιώσεις τον θόρυβο του κόσμου», είπε ο μέσος των «κόκκινων», με τον Κέβιν ΜακΆλιστερ να απαντάει, «Και εσύ θα νιώσεις το τάκλιν μου»