«Διπλό» πρωτιάς για την Μπρεστ στη Χάβρη - Πρώτη νίκη για τη Λιλ επί της Ναντ
i

© Getty Images

«Διπλό» πρωτιάς για την Μπρεστ στη Χάβρη - Πρώτη νίκη για τη Λιλ επί της Ναντ

Δημήτρης Χούπης 17:56 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 20.08.2023

Η Μπρεστ πέρασε από την έδρα της Χάβρης, κερδίζοντάς την 2-1 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, η Λιλ νωρίτερα επικράτησε με 2-0 της Ναντ και πήρε την πρώτη της νίκη.

Η Μπρεστ πέρασε από την έδρα της Χάβρης, κερδίζοντάς την 2-1, έκανε 2/2 στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Ligue 1

Το πρώτο ημίχρονο στον αγώνα ήταν ισορροπημένο, με τη Χάβρη να έχει ελαφρώς περισσότερη κατοχή, αλλά η Μπρεστ ήταν αυτή που μπήκε μπροστά στο σκορ. Στο 28ο λεπτό ο Ντελ Καστίγιο έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο κατέληξε στην αριστερή γωνία του Ντεσμάς για το 0-1. 

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορα απάντηση. Στο 52ο λεπτό ο Κουζιάεφ πήρε πάσα μέσα στην περιοχή και με ένα εξαιρετικό τελείωμα ισοφάρισε για τη Χάβρη. Η χαρά του όμως δεν κράτησε για πολύ. 

Τέσσερα λεπτά μετά την ισοφάριση, η Μπρεστ μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ. Ο Μπρασιέρ με καρφωτή κεφαλιά από κοντινή απόσταση έκανε το 1-2. Στη συνέχεια η Χάβρη πίεσε χωρίς όμως καμία επιτυχία, με αποτέλεσμα το 1-2 να μείνει μέχρι το τέλος. 

Πρώτη νίκη για τη Λιλ στο πρωτάθλημα 

Η Λιλ μετά την ισοπαλία με τη Νις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επικράτησε της Ναντ με 2-0 και έκανε την πρώτη νίκη στη Ligue 1

Και τα δύο γκολ της ομάδας του Πάολο Φονσέκα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ντέιβιντ να κάνει την αρχή. Στο 66ο λεπτό ο Καναδός φορ από κοντινή απόσταση έκανε το 1-0 για την ομάδα του και στο 90+3΄ ο Ουνάς μετά από ασίστ του Καμπαλέιρο έκανε το 2-0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (3ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ