Ισοπαλία για τη Μπρεστ - Παραμένει ουραγός η Λιόν

Μπρεστ - Ναντ

i

© Printscreen

Ισοπαλία για τη Μπρεστ - Παραμένει ουραγός η Λιόν

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:28 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 01.10.2023

Η Μπρεστ έφερε ισοπαλία κόντρα στην Νις (0-0), για την 7η αγωνιστική της Ligue 1. Λίγη ώρα νωρίτερα η Λιόν γνώρισε την ήττα για ακόμη ένα παιχνίδι από τη Ρεμς με 2-0 και παρέμεινε ουραγός στη βαθμολογία.

Η Νις αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας κόντρα στη Μπρεστ (0-0), για την 7η αγωνιστική της Ligue 1. Πλέον η ομάδα του Ερικ Ρόι έπεσε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, ενώ οι Νικαιώτες είναι στη 4η θέση με 13 πόντους.  

Οι φιλοξενούμενοί μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα. Στο 8' ο Τζερεμί Λε Ντουαρόν πέρασε ωραία από δύο αμυντικούς, έφτασε στο όριο της μεγάλης περιοχής, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Μαρσίν Μπούλκα. 

Λίγα λεπτά μετά ήρθε σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν. Ο Γκαετάν Λαντόρτ πήρε τη μπάλα μέσα στη περιοχή, έκανε ένα έξοχο σουτ προς το κέντρο της εστίας, όμως ο Μάρκο Μπιζότ μπλόκαρε. Στην επανάληψη  η «λευκή» ισοπαλία παρέμεινε μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, με τη Νις να διατηρεί το αήττητό της, αλλά να χάνει μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά. 

ΡΕΜΣ - ΛΙΟΝ 

Λίγη ώρα νωρίτερα, η Λιόν ηττήθηκαν για ακόμη ένα παιχνίδι. Η ομάδα του Φάμπιο Γκρόσο έχασε εκτός έδρας με 2-0 από τη Ρεμς. 

Πλέον η Λιόν παρέμεινε χωρίς νίκη, μετά από επτά αγωνιστικές και έτσι βρίσκεται στη τελευταία θέση του πίνακα με 2 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά η Ρεμς είναι στην 3η θέση με 13 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Μετά από μία καλή σέντρα, ο Μουνέτσι πήρε τη κεφαλιά και έκανε το 1-0, ενώ στο 71' η Ρεμς διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με τον Γιουνίς Αμπντελχαμίντ. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (8ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ