Άνοιξε λογαριασμό με τη Λοριάν το ελληνόπουλο Πάνος Κατσέρης - Πλήγωσε τον Λάζλο Μπόλονι

Άνοιξε λογαριασμό με τη Λοριάν το ελληνόπουλο Πάνος Κατσέρης - Πλήγωσε τον Λάζλο Μπόλονι

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:52 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 04.02.2024

Ο Πάνος Κατσέρης σκόραρε με τη Λοριάν κόντρα στη Μετς.

Ένα ελληνόπουλο της διασποράς βρήκε δίχτυα στη Γαλλία.

Στην αναμέτρηση της Μετς, στην οποία βρίσκεται ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόζλονι, με τη Λοριάν, ο άσος των φιλοξενούμενων Πάνος Κατσέρης πέτυχε το πρώτο του γκολ στην δεύτερη εμφάνιση με τους φιλοξενούμενους.

Στο 58’ ο 22χρονος δεξιός μπακ χαφ εκμεταλλεύτηκε προσωρινή απόκρουση του γκολκίπερ και με πλασέ από πλάγια δεξιά έκανε το 1-2, το οποίο έμεινε έως το τέλος κι έτσι χάρισε τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Ο Κατσέρης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ιταλία και στη Νοτσερίνα, με την οποία αγωνίστηκε στη Serie D, σε ηλικία 19 ετών. Μέτρησε 29 παιχνίδια και είχε 2 γκολ και 6 ασίστ.

Το πρώτο μισό της σεζόν 2021-22 βρέθηκε στην Καβέζε και είχε 6 ματς και 1 ασίστ. Έτσι, συνέχισε στη Νουόβα Φλόριντα Κάλτσιο, όπου είχε καλή παρουσία με 6 γκολ και 1 ασίστ σε 17 παιχνίδια.

Στη διάταξη 4-4-1-1, έπαιζε πίσω από τον επιθετικό, ενώ στο 4-2-3-1 ήταν εξτρέμ. Αντίθετα, στη Νοτσερίνα αγωνίστηκε κυρίως αριστερός μέσος και στην Καβέζε δεξιός! Πολυθεσίτης στην κυριολεξία.

Την περσινή σεζόν έκανε τα πρώτα του βήματα στη Serie C, με την Καταντζάρο. Στην πρώτη του χρονιά αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια. Έπαιζε και στα δύο άκρα και είχε 1 γκολ και 1 ασίστ. Πανηγύρισε την άνοδο στη Serie B και είχε 13 αγώνες και 2 ασίστ και τον επέλεξε τελικά η Λοριάν με την οποία σημείωσε σήμερα το πρώτο του γκολ. 

Παρά το ενδιαφέρον της Τορίνο και της Μπολόνια, τελικά η Λοριάν τον απέκτησε στις 23/1/24 πληρώνοντας μισό εκατ. ευρώ στην Καταντζάρο, με τον νεαρό Έλληνα που γεννήθηκε στην Αθήνα, να υπογράφει έως το 2028.