Ολοταχώς για Champions League η Μονακό που έδωσε παράταση στη φιέστα της Παρί, άντεξε και διατήρησε τη διαφορά από τη Μαρσέιγ η Νις

Ολοταχώς για Champions League η Μονακό που έδωσε παράταση στη φιέστα της Παρί, άντεξε και διατήρησε τη διαφορά από τη Μαρσέιγ η Νις

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:57 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 25.04.2024

Επικρατώντας της Λιλ με 1-0 η Μονακό βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο UEFA Champions League, ενώ παράλληλα έδωσε παράταση στη φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν. Την ίδια ώρα, η Νις πήρε την ισοπαλία από τη Μαρσέιγ και διατήρησε τη διαφορά στο +7, όσον αφορά τη βαθμολογία της Ligue 1.

Στον δρόμο προς το UEFA Champions League προχωρά η Μονακό, η οποία και επικράτησε της Λιλ με 1-0. Οι Μονεγάσκοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση και πλέον στο +5 από τη Μπρεστ, ετοιμάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα αστέρια στην εμφάνισή τους. Παράλληλα, με τη νίκη τους έδωσαν παράταση στη φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν, που με ήττα της Μονακό θα έπαιρνε μαθηματικά το πρωτάθλημα,

Στο 3' ο Γκουντμουνσον είχε την πρώτη καλή στιγμή για τη φιλοξενούμενοι, με τον Μιναμίνο να απαντά στο 21'. Ο Φοφανά στο 27' με κεφαλιά πλησίασε στο 1-0, ενώ στο 38' η μονακό ζήτησε πέναλτι. Η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ήρθε απο τον Χάραλντσον, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει για το 0-1. Στο 55' ο Ακλιούς απείλησε για την ομάδα του, με το γκολ να έρχεται τελικά στο 62'. Εκμεταλλευόμενος λάθος αντιπάλου, ο Φοφανά δοκίμασε ένα σουτ από το όριο της περιοχής και σκόραρε για το τελικό 1-0.

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΝΙΣ

Την ίδια ώρα, η Νις πήρε την ισοπαλία από τη Μαρσέιγ και διατήρησε τη διαφορά στο +7 της Ligue 1, μετά το μεταξύ τους 2-2.

Ο Μοφί έκανε το 0-1 στο 13ο λεπτό, νικώντας τον αντίπαλο κίπερ στο τετ-α-τετ. Ακολούθησε το 1-1 του Κλάους, ο οποίος ολοκλήρωσε με υπέροχο τρόπο το σπρίντ με την μπάλα. Στο 45+1' η γηπεδούχος έμεινε με 10, μετά την αποβολή του Μουμπανγκά.

Όμως δεν πτοήθηκε και τελικά έφτασε στην ανατροπή, χάρη στο πέναλτι που χρεώθηκε ο Τσο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ομπαμεγιάνγκ, που ευστόχησε από τα 11 μέτρα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπαρντ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα ριμπάουντ για το 2-2.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 29ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1:

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: