«Αστεράτη» νίκη για τη Λιλ κόντρα στη Μαρσέιγ με... τριάρα
i

©Photo by Franco Arland/Getty Images

«Αστεράτη» νίκη για τη Λιλ κόντρα στη Μαρσέιγ με... τριάρα

Δημήτρης Χούπης 23:56 - 05.04.2024

Η Λιλ επικράτησε με 3-1 της Μαρσέιγ και με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Η Λιλ πήρε μια σημαντική νίκη με 3-1 κόντρα στη Μαρσέιγ για την 28η αγωνιστική της Ligue 1 και ανέβηκε στην 3η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Στο πρώτο μέρος η Λιλ είχε τον έλεγχο του αγώνα, απειλώντας δύο φορές με τον Ζεργκοβά και τον Αλεσάντρο. Αρχικά ο πρώτος με διπλή προσπάθεια προσπάθησε να σκοράρει, αλλά δεν κατάφερε σε καμία από τις δύο περιπτώσεις να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αργότερα ο Αλεσάντρο έκανε μια κεφαλιά, την οποία έβγαλε ο Πάου Λόπεζ.

Αμετανόητος ο Ντάνι Άλβες: Διοργάνωσε πάρτι μέχρι τα ξημερώματα μετά την απελευθέρωση του
REST OF THE WORLD

10:44 - 29.03.2024

Αμετανόητος ο Ντάνι Άλβες: Διοργάνωσε πάρτι μέχρι τα ξημερώματα μετά την απελευθέρωση του

Ο Ντάνι Άλβες αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή αφού πλήρωσε την εγγύηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ και ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ελευθερία του, διοργανώνοντας ένα πάρτη σε έπαυλη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυναμικά, κάτι που φάνηκε και στο 54ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι. Ο Τζόναθαν Νταβίντ ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πάου Λόπεζ για το 1-0. Δύο λεπτά μετά η Λιλ έχασε μία καλή ευκαιρία για να κάνει δύο τα τέρματά της, αλλά ο Ζεργκοβά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Έπειτα από εννέα λεπτά ούτε ο Γιόρο μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά στο 71' ο Καμπελά έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Η Μαρσέιγ προσπάθησε να αντιδράσει, χάνοντας αμέσως μετά μια καλή στιγμή με τον Ομπαμεγιάνγκ, αλλά το σουτ του επιθετικού των Μασσαλών, το έβγαλε ο Λούκας Σεβαλιέ. Τελικά ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε στο 81ο λεπτό για το 2-1 δίνοντας ελπίδες για την ομάδα της Μασσαλίας. Όμως ο Γκούντμουνσον στο 86' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ