Λιντς: Συμφωνία με ΜακΚένι
i

ΜακΚένι / ©print screen

Λιντς: Συμφωνία με ΜακΚένι

Sportal newsroom 15:31 - 25.01.2023

Η Λιντς τα έχει βρει με τον Γουέστον ΜακΚένι στους προσωπικούς όρους και πλέον η μετακίνησή του στο «Ellan Road» κρίνεται μεταξύ της αγγλικής ομάδας και της Γιουβέντους.

Συμφωνία μεταξύ Γουέστον ΜακΚένι και Λιντς υπάρχει όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα «παγόνια» τα έχουν βρει με τον Αμερικανό ποδοσφαιριστή στους προσωπικούς όρους, καθώς έχει δεχτεί το συμβόλαιο που του έδωσε η αγγλική ομάδα.

Η μετακίνηση του 24χρονου πλέον είναι μεταξύ της Λιντς και της Γιουβέντους, οι οποίες πρέπει να κάτσουν στο τραπέζι και να διαπραγματευτούν τις λεπτομέρειες της μεταγραφής. 

Η ομάδα του δυτικού Γιόρκσαϊρ εκτός από τον Αμερικανό είχε στη λίστα της και τον Μαροκινό μέσο, Αζεντίν Ουνάχι, για τον οποίο είχε κάνει και πρόταση. Εκτός από τη Λιντς και η Άρσεναλ είχε δείξει ενδιαφέρον για τον ΜακΚένι, αλλά ο παίχτης όπως φαίνεται ο παίχτης προτίμησε την ομάδα του Τζέσε Μαρς.

Ο 24χρονος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη Γιουβέντους, με την οποία μετράει 13 γκολ και πέντε ασίστ. Τη φετινή χρονιά έχει 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με μία ασίστ και τρία γκολ, δύο εκ των οποίων είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ.