Εκτός εθνικής Αργεντινής ο Λιονέλ Μέσι!

Εκτός εθνικής Αργεντινής ο Λιονέλ Μέσι!

Δημήτρης Χούπης 23:16 - 18.03.2024

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα είναι στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τα φιλικά με το Ελ Σαλβαδόρ και την Κόστα Ρίκα.

Ο Λιονέλ Μέσι τραυματίστηκε πριν λίγο διάστημα με την Ίντερ Μαϊάμι.

Ο 37χρονος Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής έχει πρόβλημα στον δεξιό μηρό κι έτσι η ομοσπονδία της Αργεντινής ανακοίνωσε ότι δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής για τα φιλικά με το Ελ Σαλβαδόρ την Παρασκευή 22 του μήνα και με την Κόστα Ρίκα την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Ο Μέσι στην προετοιμασία στη Σαουδική Αραβία είχε τραυματιστεί στον δεξιό προσαγωγό και γι’ αυτό έχασε το φιλικό με το Χονγκ Κονγκ. Αφού αποθεραπεύτηκε, άρχισε να παίζει στο MLS και συμμετείχε σε πέντε από τους επτά επίσημους αγώνες της Ίντερ Μαϊάμι.

Στο πρωτάθλημα έπαιξε τρία παιχνίδια (έχασε μόνο αυτό με το Μόντρεαλ) και μέτρησε 270 λεπτά, όπου σημείωσε τρία γκολ.

Στο διάστημα των αγώνων είχε και πρόβλημα στην πλάτη. Στις εξετάσεις που υποβλήθηκε φάνηκε και ο τραυματισμός στον μηρό στο δεξί του πόδι. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν ήταν παρών το Σάββατο στον εκτός έδρας αγώνα με τη DC United, για την πέμπτη αγωνιστική του MLS και θα πρέπει ν’ αποθεραπευτεί.

«Η κατάσταση του Μέσι θα πρέπει ν’ αξιολογείται εβδομάδα με την εβδομάδα. Έχει στόχο να παίξει στα προημιτελικά των ConcaChampions», είπε ο Τάτα Μαρτίνο, προπονητής του στην Ίντερ Μαϊάμι. Ο πρώτος αγώνας είναι στις 3 Απριλίου εναντίον της Μοντερέι στο Μαϊάμι. Να σημειωθεί ότι μέχρι το Copa América, ο Μέσι έχει μπροστά του 17 ακόμα ματς με την Ίντερ Μαϊάμι. Τα 12 είναι για το MLS και τα άλλα πέντε για το Concachampions (διοργάνωση της Αμερικής).

Ο Μέσι είναι η τελευταία απουσία για την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι μετά τους τραυματισμούς του επιθετικού της Ρόμα, του Πάουλο Ντιμπάλα, του μέσου της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Εζεκίελ Παλάσιος και του αμυντικού της Μπόρνμουθ, Μάρκος Σενέσι.

Ο Μέσι «εκθρόνισε» τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για να γίνει ο αθλητής με τις περισσότερες πωλήσεις - Που βρίσκεται ο Αντετοκούνμπο
REST OF THE WORLD

14:47 - 14.03.2024

Ο Μέσι «εκθρόνισε» τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για να γίνει ο αθλητής με τις περισσότερες πωλήσεις - Που βρίσκεται ο Αντετοκούνμπο

Ο Λιονέλ Μέσι εκθρόνισε τον θρύλο του μπάσκετ ΛεΜπρόν Τζέιμς για να φτάσει στην πρώτη θέση στη λίστα με τους 50 πιο αθλητές με τις περισσότερες πωλήσεις. Τέταρτος στην κατάταξη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το ματς της Αργεντινής με το Ελ Σαλβαδόρ την Παρασκευή θα γίνει στο Lincoln Financial Field στη Φιλαδέλφεια και αυτό με την Κόστα Ρίκα στις 26 του μήνα θα διεξαχθεί στο Coliseum του Λος Άντζελες.