Γκολ και ασίστ ο Μέσι στο φιλικό με την Αλ Χιλάλ - Σκόραρε και ο Σουάρεζ
i

© PrtScr

Γκολ και ασίστ ο Μέσι στο φιλικό με την Αλ Χιλάλ - Σκόραρε και ο Σουάρεζ

Στέλιος Βαρδάκης • 23:17 - 29.01.2024

Ο Λιονέλ Μέσι είχε κέφια στο φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι απέναντι στην Αλ Χιλάλ καθώς σκόραρε από το σημείο του πέναλτι και έβγαλε «μαγική» ασίστ. Σκόραρε και ο Λουίς Σουάρεζ.

Η Ίντερ Μαϊάμι γνώρισε ακόμα μία ήττα σε φιλικό προετοιμασίας, αυτή τη φορά από την Αλ Χιλάλ με 4-3. 

Τα βλέμματα τράβηξε όμως για ακόμη μια φορά ο Λιονέλ Μέσι, όπως ήταν λογικό, ο οποίος είχε κέφια και κατέγραψε ένα γκολ και μία ασίστ στο ματς. Συγκεκριμένα, στο 54' βρήκε δίχτυα από το σημείο του πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του τερματοφύλακα, για να μειώσει σε 3-2 για την ομάδα του.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ μας χάρισε μια στιγμή «μαγείας» από αυτές που μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια. Ενώ βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου, κατάφερε να βγάλει μία τρομερή κάθετη χωρίς καν να χρειαστεί να κάνει κοντρόλ, ανοίγοντας την άμυνα των Σαουδάραβων, με τον Ρουίζ να μπαίνει στην περιοχή και με σουτ να σκοράρει.

Άξιο αναφοράς, είναι ότι σκόραρε και ο Λουίς Σουάρεζ, οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Μάλιστα, το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, όμως με παρέμβαση του VAR, κατοχυρώθηκε κανονικά.