Η Ίντερ Μαϊάμι δίνει την ευκαιρία σε επτά άτομα να δουλέψουν με τον Λιονέλ Μέσι - Τι ψάχνει σε σχετική αγγελία

Λιονέλ Μέσι

i

© Intime

Η Ίντερ Μαϊάμι δίνει την ευκαιρία σε επτά άτομα να δουλέψουν με τον Λιονέλ Μέσι - Τι ψάχνει σε σχετική αγγελία

Κώστας Τσιακλής 14:40 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 14.06.2023

Η Ίντερ Μαϊάμι ψάχνει επτά άτομα να καλύψουν τις κενές θέσεις εργασίας που υπάρχουν και ουσιαστικά τους δίνει την ευκαιρία να δουλέψουν με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε και επίσημα από την Παρί Σεν Ζερμέν και θα αποτελεί πλέον παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι. Η ομάδα του MLS δίνει την ευκαιρία σε επτά άτομα να δουλέψουν με τον Αργεντινό σούπερ σταρ αφού άνοιξαν ορισμένες θέσεις εργασίας.

Η αγγελία αυτή μπήκε στο προφίλ της ομάδας στο Linkedin, στο οποίο αναφέρεται πως στην Ίντερ Μαϊάμι δουλεύουν από 51 μέχρι 200 εργαζόμενοι. Οι επτά θέσεις που έχουν ανοίξει είναι οι εξής: Διευθυντής Μάρκετινγκ, πρεσβευτής οπαδών, Εκπρόσωπος έκδοσης εισιτηρίων, Αξιωματικός ασφαλείας, Διαφημιστής, Διαχειριστής Συστημάτων και Ειδικός Ανθρώπινου Δυναμικού.

Όπως είναι λογικό οι αιτήσεις για δουλειά θα πέσουν βροχή ωστόσο για κάθε θέση υπάρχουν βέβαια και κάποιες προϋποθέσεις που θα πρέπει να τηρεί ο κάθε υποψήφιος. Για παράδειγμα για τη θέση του Διευθυντή Μάρκετινγκ οι όροι είναι οι εξής:

- Να καθοδηγεί και να διαχειρίζεται τη στρατηγική περιεχομένου για τον οργανισμό από την ανάπτυξη έως την επιτυχή εκτέλεση.

- Να επιβλέπει, να διαχειρίζεται και να αναπτύσσει μια ομάδα γραφιστών, φωτογράφων/βιντεογράφων, ψηφιακών παρουσιάσεων, εκπομπών και λειτουργιών την ημέρα του παιχνιδιού.

- Να ενθαρρύνει τη δημιουργική σκέψη και τη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων για να συνεχίσει να δημιουργείτε το καλύτερο εμπορικό σήμα στην κατηγορία.

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι έχει προκαλέσει έναν παγκόσμιο πανικό. Ο Αργεντινός δεν πρόλαβε καν να πατήσει το πόδι του στην Αμερική και παρατηρείται ήδη μία πρωτόγνωρη «εκτόξευση» στις τιμές των εισιτηρίων της ομάδας.

Συγκεκριμένα, λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωσή του, οι τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες της Ίντερ Μαϊάμι έχουν φτάσει στον... θεό. Μόλις χθες, ένα εισιτήριο της ομάδας για το ματς κόντρα στην Κρουζ Αζούλ στις 21 Ιουλίου κόστιζε 29 δολάρια, ενώ τώρα έχει ξεπεράσει τα... 467 δολάρια. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αμερικής, το ντεμπούτο του Pulga αναμένεται να γίνει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, γι΄ αυτό και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρξε τόσο μεγάλη αύξηση.