Ο Λιβάι Γκαρσία έφτασε τις 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα

Λιβάι Γκαρσία

i

© Intime

Ο Λιβάι Γκαρσία έφτασε τις 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:55 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 12.02.2024

Η σπουδαία αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αποτέλεσε ξεχωριστή για τον Λιβάι Γκαρσία.

Η ΑΕΚ «αγκάλιασε» ένα μεγάλο διπλό κορυφής στην Τούμπα, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της.

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, η Ένωση ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ που είχε φόντο την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. 

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ελίασον άνοιξε το σκορ με το... καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο 89ο λεπτό ο Κεντζιόρα λύτρωσε τους γηπεδούχους. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτέλεσε ξεχωριστή για τον Λιβάι Γκαρσία, παρότι δεν ήρθε η νίκη. 

Εκτός από την πολύ καλή απόδοση και την εξαιρετική ασίστ που έδωσε, ο επιθετικός των κιτρινόμαυρων έφτασε τις 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τον Δικέφαλο στο στήθος, με αποτέλεσμα να γίνει ο 84ος παίκτης της ΑΕΚ που το καταφέρνει.

Ο ίδιος είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα στις 27 Σεπτεμβρίου 2020, όταν η Ένωση είχε επικρατήσει με 3-0 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ.

Συνολικά με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έχει καταγράψει 128 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 42 γκολ και 23 ασίστ, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 10 γκολ σε 17 ματς.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Λιβάι ανανέωσε μέχρι τον Ιούνιο του 2028, αποτελώντας ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία στη φαρέτρα του Ματίας Αλμέιδα. Να θυμίσουμε πως πρόσφατα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκάλυψε τις... προθέσεις του για το μέλλον του 26χρονου φορ. 

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:40 - 12.02.2024

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4

Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έληξε ισόπαλο, ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πανηγύρισαν άνετα τη νίκη κόντρα σε Πανσερραϊκό και ΟΦΗ αντίστοιχα. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το Big-4 σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Μετά τη λήξη του ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης κατέβηκε στα αποδυτήρια και τον αποθέωσε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τι παιχταράς είσαι εσύ; Δε θα σε πουλήσω ποτέ ρε...».