Κοντά στη Χαλ ο Φάμπιο Καρβάλιο

Φάμπιο Καρβάλιο

i

© PrtScr

Κοντά στη Χαλ ο Φάμπιο Καρβάλιο

Πάνος Κορομηλάς • 17:54 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Στην Championship για λογαριασμό της Χαλ, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ως το τέλος της σεζόν ο Φάμπιο Καρβάλιο, με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ.

Πριν λίγες ημέρες, ο Φάμπιο Καρβάλιο επέστρεψε στη Λίβερπουλ από τον δανεισμό του στη Λειψία. Οι ελάχιστες ευκαιρίες που πήρε στη γερμανική ομάδα, ανάγκασαν τους κόκκινους να διακόψουν πρόωρα τη συμφωνία, καθώς όπως έκριναν αυτή δε βοηθούσε την εξέλιξή του.

Πολλές ομάδες της Championship είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν με νέο δανεισμό. Η Σαουθάμπτον εμφανιζόταν ως το φαβορί για να εντάξει τον παίκτη στο ρόστερ της μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως φαίνεται πως τελικά θα καταλήξει στη Χαλ. Όπως όλα δείχνουν το deal θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και ο Καρβάλιο θα συναντήσει στη νέα του ομάδα τον Τάιλερ Μόρτον, που επίσης αγωνίζεται εκεί ως δανεικός από τη Λίβερπουλ.

Αυτή τη στιγμή, η Χαλ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και είναι μέσα στη μάχη για μια θέση στην πρώτη εξάδα, που θα της δώσει την ευκαιρία να παλέψει για την άνοδο μέσω των μπαράζ.

Στο πρώτο μισό της χρονιάς ο Καρβάλιο, αγωνίστηκε σε 15 αγώνες της Bundesliga με τα χρώματα της Λειψίας, όμως ο χρόνος συμμετοχής του δεν άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Λίβερπουλ. Έτσι, επέστρεψε πίσω, παρόλο που η αρχική συμφωνία είχε ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος της σεζόν.