Επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ ο Σαλάχ

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

©liverpoolfc

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ ο Σαλάχ

Στέλιος Βαρδάκης 17:18 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 06.03.2024

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ ενόψει της αναμέτρησης με τη Σπάρτα Πράγας για τη φάση των «16» του Europa League.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ συμμετείχε σε όλο πρόγραμμα της προπόνησης της Λίβερπουλ και αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας για το ματς με τη Σπάρτα Πράγας για τη φάση των «16» του Europa League, στη πρωτεύουσα της Τσεχίας.

Ο Σαλάχ υπέστη τραυματισμό στον προσαγωγό ενώ έπαιζε με την Αίγυπτο στο ματς κόντρα στην Γκάνα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής τον Ιανουάριο.

Ο επιθετικός επέστρεψε στη δράση στη νίκη με 4-1 της Λίβερπουλ επί της Μπρέντφορντ για τη Premier League τον περασμένο μήνα, στην οποία σκόραρε και έδωσε μια ασίστ, αλλά έμεινε εκτός των επόμενων τεσσάρων αγώνων λόγω κόπωσης μετά την επιδείνωση του μυϊκού τραυματισμού.

Ο Αιγύπτιος έχει πετύχει 19 γκολ σε 28 συμμετοχές με τους «Κόκκινους» σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ έχει μοιράσει και 10 ασίστ προς τους συμπαίκτες του.

Η Λίβερπουλ έχει ζητήσει από την αιγυπτιακή ομοσπονδία να μην επιλέξει τον Σαλάχ για το επερχόμενο φιλικό του Μαρτίου με τη Νέα Ζηλανδία, καθώς πιστεύει ότι ο 31χρονος θα επωφεληθεί από μια περίοδο ξεκούρασης.

Ωστόσο, οι Αιγύπτιοι αξιωματούχοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι αν ο Σαλάχ παίξει για τη Λίβερπουλ πριν από τη διεθνή διακοπή, τότε θα τον θεωρήσουν διαθέσιμο για να εκπροσωπήσει τη χώρα του.